Condoleanceregister

« terug
Op 02/10/2018 nemen wij afscheid van:

Omeer Van De Genachte

Echtgenoot van Mevrouw Rita Neyt - Geboren te Eeklo op 14 februari 1944 en er overleden op 26 september 2018. - Mogelijkheid tot een laatste groet in het Funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo op donderdag, vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 18.30 uur. - De afscheidsviering, rondom de asurne van Omeer in Meditorium Lemée te EEKLO zal in intieme kring plaatsvinden. - Nadien volgt de inzetting in het columbarium op de stedelijke begraafplaats van Eeklo. - Mogelijkheid om uw deelneming aan de familie te betuigen, na de viering.

Condoleances

Naam: daniel van autreve-van maele
met onze oprechte deelneming met het overlijden van u dierbare
Naam: geyssens dirk- goethals ginette
met oprechte deelneming
Naam: Ann Van den Driessche
Geachte familie, onze oprechte en innige deelneming in uw diepe rouw. Moge alle mooie herinneringen u en uw familie sterken in deze moeilijke tijd. Veel sterkte. Willy en Ann Van den Berghe - Van den Driessche
Naam: Eddy Soetaert - Nadine De Bevere
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Omeer. We zullen hem altijd herinneren als een gezellig man die graag in gezelschap een pintje dronk.
Naam: Christiaan De Wulf & Christel Neerinck
Wij betuigen onze gevoelens van diep medeleven bij dit droevig afscheid. Wij wensen de familie veel sterkte toe en mooie herinneringen die de pijn verzachten.

Plaats uw condoleance: