Condoleanceregister

« terug
Op 09/11/2018 nemen wij afscheid van:

Frans De Baere

Geboren te Aalter op 10 mei 1953 en overleden te Eeklo op 3 november 2018. - Er is gelegenheid om Frans te begroeten in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Elke dag van 15.00 tot 18.30 uur. - De uitvaartplechtigheid waartoe u beleefd wordt uitgenodigd zal plaatsvinden in de Kapel van het WZC, Tieltsesteenweg 25 te EEKLO op VRIJDAG 9 NOVEMBER 2018 om 10.00 uur. - Nadien volgt de inzetting in familiekring in de grafkelder op de Gemeentelijke begraafplaats van Aalter. - Mogelijkheid om uw deelneming te betuigen na de uitvaartdienst.

Condoleances

Naam: Chris Vanden Broecke
Beste Dieter en Wouter,
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader...ook nog zo jong. We kunnen spijtig genoeg niet op de uitvaart aanwezig zijn maar zullen in gedachten bij jullie zijn. Ik mailde naar Dieter maar de mail kwam terug. Een nieuw emailadres? Veel groeten. Chris en Jean Marie.
Naam: dirk vanacker
oprechte deelneming
Naam: Wouter, Stephanie en kinderen
Dieter, Wouter,

Iedereen ondergaat vroeg of laat beproevingen in zijn leven; jullie hebben dit al meermaals en heel vroeg moeten doorstaan. Toch kan je daar ook kracht uit putten om zelf sterker en positiever in het leven te staan. Jullie goeie band als broer voor elkaar is daar een mooi voorbeeld van en daar kan elke ouder -of hij/zij nu van bovenaf meekijkt of fysiek nog aanwezig is, alleen maar trots op zijn.

Sterkte x
Wouter, Stephanie en kinderen
Naam: Uyttenhove Christine - izegem
Oprecht medeleven
Naam: Jens wullaert - izegem
Innige deelneming
Naam: Cozy Bral
Oprechte deelneming
Naam: Kris en Greta Mouton-Peltyn
Beste Dieter en Wouter,
Onze deelneming bij het overlijden van jullie vader. Wij herinneren Frans als de harde werker, de man van de constructies, een goede buur.
Veel sterkte,
Kris en Greta
Naam: Daniel en Gratienne Mouton - Sucaet
Mag het troost geven dat er gedachten van medeleven naar jullie allen uitgaan .,bij het afscheid van jullie vader en grootvader. Sterkte . Tot ons spijt kunnen we de uitvaart niet bijwonen wegens onvoorziene werkzaamheden . Sorry.
Naam: Jean-Christophe
Wouter en familie,
Onze oprechte deelneming.
Veel sterkte.

Jean-Christophe &Sarah

Plaats uw condoleance: