Condoleanceregister

« terug
Op 01/02/2019 nemen wij afscheid van:

Jenny Devriendt

Echtgenote van De heer Maurice Dhoop. - Geboren te Gistel op 27 november 1935 en overleden te Gent op 26 januari 2019. - Er is gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Jenny, wie dit wenst kan haar begroeten in het funerarium van Smet UItvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Van maandag tot en met donderdag telkens van 15.00 tot 18.30 uur. - De afscheidsplechtigheid gevolgd door de crematie en de inzetting van de asurne in de urnekelder op de begraafplaats van Eeklo zal in familiekring plaatsvinden.

Condoleances

Naam: Joris Rombaut
Beste Echtgenoot en familie van Jenny,
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw echtgenote en dierbaar familielid. Jenny was in onze voorziening een zeer gewaardeerd vrijwilliger en graaggeziene gast. Ze stond steeds klaar om te helpen, was een super gemotiveerde kracht en een héél betrokken persoon, zowel op de bewoners als de medewerkers. We zullen haar enorm missen in dit huis. Vergeten doen we Jenny nooit!
Ik wens u en de ganse familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
Naam: Dirk Vandewalle
Beste Familie van Jenny,
mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw dierbaar familielid. Gedurende vele jaren stelde Jenny zich met volle overgave ten dienste van onze bewoners van onze voorziening. Jenny bood hulp bij heel wat activiteiten en werd gewaardeerd door onze bewoners en medewerkers. Veel sterkte toegewenst.
Naam: Ivonne Perdu, Christel en Jean Claude
Beste Familie
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jenny.
Naam: Nadine De baets
Beste Familie, mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Jenny wens jullie heel veel sterkte toe . Samen met Jenny bij kind en gezin gewerkt !
Naam: Vereecke Bea
Mijn innige deelneming
Veel sterkte toegewenst in deze droevige tijd
Naam: Christa De Reu
Onze oprechte deelneming en veel sterkte. De kaartersclub van de branding zullen haar heel hard missen want ze was een vaste waarde in onze leefgroep.
Naam: Ward & Christine Faes-Besard
Onze oprechte deelneming!
Sterkte.
Naam: sylvie steyaert
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Uw lieve echtgenote. Steeds stond ze klaar om iedereen te helpen waar ze kon. een warme persoonlijkheid. Veel sterkte gewenst.
Sylvie Steyaert

Plaats uw condoleance: