Condoleanceregister

« terug
Op 14/03/2019 nemen wij afscheid van:

Henriette De Clercq

Echtgenote van de heer Germain Deveneyns (†25.11.2012) - Geboren te Watervliet op 24 augustus 1928 en met warme en tedere zorg omringd overleden in het WZC Sint-Elisabeth te Eeklo op Aswoensdag 6 maart 2019. - Gesterkt door het ziekensacrament. - Overeenkomstig de wens van Henriette zal de uitvaartplehtigheid en de inzetting in de familiegrafkelder te WATERVLIET plaatsvinden in intimiteit.

Condoleances

Naam: Dauwe Rita
Onze innige deelneming.
Naam: Meiresonne Nancy en Marc goethals
Eerst en vooral onze innige deelneming bij het overlijden van jullie Moeder. Ze was destijds een warme steun voor onze grootmoeder Angele,dat zullen we niet vergeten. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Groetjes Marc,Nancy,christiane en Daniël .
Naam: Blomme Anja-Wille Patrick
met oprechte deelneming
Naam: Chris Vanden Broecke
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie moeder, grootmoeder, overgrootmoeder. Groeten. Jean-Marie en Chris Schepens - Vanden Broecke
Naam: Eddy Roets BEUKENHOF 15 9980 ST-LAUREINS
Postbode op rust


Mijn oprechte innige deelneming
Naam: KAREN CALUS
Beste familie van Henriette, onze oprechte deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Groeten, Timo, Levi en Karen (Calus)
Naam: Katia Van der Elst
Heel veel sterkte aan Mia, Eddy, Ronny, Chris en Veronique, en de hele familie.
Ik zal jullie mama altijd herinneren als een sterke goedgezinde vrouw die leefde voor haar kinderen en familie. Samen met jullie vader kwam ze graag naar Wetteren om te genieten van haar kleinkinderen Michiel, Lucas en Alexe.
Katia Van der Elst, en kinderen Floris Elias en Magdalena
Naam: Jules & Anny Verhoeyen - De saedeleer
Sorry voor onze late reactie maar we waren in het verre buitenland.
We bieden jullie onze christelijke deelneming aan bij het overlijden van jullie moeder, grootmoeder en overgrootmoeder en we wensen jullie veelsterkte toe in deze droevige dagen.
Naam: Caroline Tack
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie moeder, grootmoeder, overgrootmoeder. Veel sterkte in deze moeilijke periode.
Naam: De Wilde Luc
Onze deelneming bij het overlijden van jullie moeder
Naam: Van de Walle - Minnaert Chris & Martine
Beste Ronny, Marie-Thérèse en familie
Onze christelijke deelneming bij het overlijden van jullie geliefde moeder Henriette.
Veel sterkte bij het loslaten en verwerken van deze bijzondere band met jullie moeder.

Vanwege Chris en Martine
Ruiffelaarswegel 3
9971 Lembeke
Naam: Bea Ingels
Beste Ronny en familie, na 14 dagen afwezigheid was het een beetje vreemd dat de deur van mama gesloten was. Toen vernam ik het overlijden en had tegelijkertijd een spijt- en gelukkig gevoel. Spijt omdat ik bij jullie mama een wekelijks bezoekje had met een warmte gevoel van mens naar mens. Zij gaf me, niet de laatste maanden, een gevoel van " dit is wat men noemt een sterke Vlaamse vrouw met wijze zienswijzen en die babbel ben ik kwijt. Gelukkig omdat ze nu eindelijk is waar ze wou zijn namelijk bij haar grote liefde, haar man, waar ze echt naar verlangde. Voor jullie is het natuurlijk afscheid van een moeder maar ik denk uit liefde voor haar dat jullie kunnen zeggen " het is goed geweest". Ik wil heel graag hierbij mijn medeleven betuigen en de woorden gebruiken " het verstand zegt dat het goed is maar in ons ogen blinkt een traan. Van harte, Bea

Plaats uw condoleance: