Condoleanceregister

« terug
Op 04/03/2020 nemen wij afscheid van:

Erika Derijcke

Levenspartner van de heer Julien Versprille. - Geboren te Oudenaarde op 9 mei 1952 en overleden te Gent op 26 februari 2020. - Begeleid door het gebed van de Kerk. - "Lid van OKRA Lovendegem en Kerkbrugge" - Er is gelegenheid om Erika persoonlijk te begroeten in het funerarium Cocquyt-kerkhof Lovendegemdorp op zaterdag en maandag van 17.00 tot 18.00 uur - De plechtige uitvaartliturgie, waartoe u beleefd wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de Sint-Martinuskerk te LOVENDEGEM op WOENSDAG 4 MAART 2020 om 10 uur, gevolgd door de crematie en inzetting van de asurn in het columbarium op de begraafplaats van Lovendegem. - Voor de aanvang van de kerkdienst is er mogelijkheid om uw deelneming te betuigen aan de familie achteraan in de kerk van 09.30 tot 09.55 uur. - GEEN BLOEMEN, GEEN KRANSEN

Condoleances

Naam: Smet Christiaan
Dag Julien, Ik wil je mijn deelneming betuigen bij het heengaan van Erika en mij verontschuldigen niet aanwezig te kunnen zijn op de uitvaartdienst. Wel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode.
Groeten
Naam: Vleurinck Gaston & Doolaege Gina
Onze oprechte deelneming met het verlies van Erika. Wij wensen je sterkte en kracht in deze moeilijke periode.
Naam: De Fruyt Marquita
De dood laat een pijn achter die niemand kan helen .
Liefde laat een herinnering achter die niemand kan stelen.
Veel sterkte Marquita en Nathalie
Naam: Bogaert carine
Julien, ik wil je veel sterkte toewensen bij het overlijden van je vriendin Erika.
Carine Bogaert
Naam: Hannah
Te gek voor woorden, we waren misschien niet meer zo close.. maar we stuurden toch nog berichtjes. Het laatste was op 25 januari 2020.. Hopelijk heb je niet te veel moeten afzien. Het gaat je goed daarboven ♥️ nu ben je terug bij je mama en bij je broer.

Plaats uw condoleance: