Condoleanceregister

« terug
Op 21/11/2020 nemen wij afscheid van:

Paul Verhoeven

Partner van Tania Van Huffel. - Geboren te Wommelgem op 15 maart 1949 en overleden te Gent op 14 november 2020. - "Advocaat bij de Balie Gent"-"Gewezen plaatsvervangend rechter in de Rechtbank van Koophandel Gent"-"Lid Kiwanis Gent Artevelde"-"Lid Kiwanis Gent Golden Prinsenhof". - We nemen in besloten familiekring afscheid van Paul tijdens de plechtigheid in Meditorium Lemée te EEKLO op ZATERDAG 21 november 2020. - Wij hadden iedereen graag willen uitnodigen naar de plechtigheid, maar omwille van de huidige pandemie is dit helaas niet mogelijk. - Na crematie zal zijn as worden verspreid op de strooiweide van de begraafplaats te Eeklo.

Condoleances

Naam: Etienne & Henriette MONTYNE-WOLLAERT
Geheel onverwacht het verbijsterend bericht ontvangen dat Paul overleden was. Met verstomming geslagen, ongelovig tot besef gekomen dat dit werkelijkheid was. Een goede vriend en overtuigd Kiwaniër is ons ontvallen.
Wij bewaren de beste herinneringen aan Paul en wensen Tania en de ganse familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit zwaar verlies. R.I.P. Paul
Etienne & Henriette
Naam: christian cauwe
Beste mevrouw, beste kinderen van Paul,
Paul was een goede confrater en een goede collega als plaatsvervangend magistraat in de toenmalige rechtbank van koophandel. Recht vooruit, geen flauwekul, maar vriendelijk en confraterneel. Een gewaardeerde tegenstrever.
Dat mooie herinneringen de leemte mogen vullen die Paul achterlaat.
Met oprechte deelneming
Chris Cauwe,
prostafhouder balie Gent,
plaatsvervangend rechter Ondernemingsrechtbank Gent
Naam: Dirk Van de Gehuchte
Met grote droefenis nam ik kennis van het overlijden van Paul. Met hem verliezen we een steeds minzaam en vriendelijk confrater. Wij waren beiden geen grote bezoekers van het gerechtsgebouw, maar de occasionele gelegenheden waarop we elkaar daar ontmoetten, namen we graag de tijd voor een babbel, als het kon met een koffie. Voor zijn partner en zijn kinderen, is het verlies vanzelfsprekend ontelbare keren groter. Dat Paul een zeer gewaardeerd man was, is momenteel allicht een magere troost, maar de tijd maakt het gemakkelijker te genieten van mooie herinneringen. Laat de waardering die Paul genoot daar één van zijn.
Naam: INITIATIEF VOOR JONGE KUNST
met droefheid vernemen wij het heengaan van Paul. Wij leerden hem kennen en waarderen als een gevoelig, kunstminnend mens. Het Centrum voor Jonge Kunst verliest met Paul een steun in deze bizarre tijd.
Naam: Bertrand Vrijens
Beste mevrouw en kinderen,

Ik wens jullie veel sterkte bij het heengaan van Paul . In het begin van mijn baliejaren speelde ik met Paul in de balieploeg en heb hem zo leren kennen als een innemend en altijd vriendelijke collega . Hij ontfermde zich over de jonge medespelers en we hebben op die manier een bijzondere band opgebouwd.
Ik zal hem niet vergeten en zijn overlijden raakt mij diep.

Genegen groeten en deelneming !
Naam: Timbremont-De Paepe
Marc en Bea bieden aan de beproefde familie hun oprechte deelneming aan bij het overlijden van Paul. In de Kiwanis kring hebben wij Paul ervaren als een fijn mens steeds begaan met zijn omgeving.
Naam: Vredegerecht kanton Eeklo
De vrederechter van het kanton Eeklo en zijn team van medewerkers bieden aan de getroffen familie hun blijken van deelneming aan in de rouw die hen treft. Een goede mens is van ons heen gegaan. Mogen de mooie herinneringen U troost bieden bij dit verlies.
Naam: Maurice Van Der Elst
Bij deze bied ik mijn oprechte deelneming aan in uwe diepe rouw bij het overlijden van Paul
Naam: Roland en Claire Marchant-Verbeke
Ongelooflijk geschrokken bij het vernemen dat Paul er niet meer is.
We leerden Paul kennen als een sterke advocaat maar evenzeer als een minzaam man die kon genieten van het leven, een goed glas wijn, een gezellige babbel met Tania aan zijn zijde.
Tania, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Onze deelneming aan de ganse familie.
Roland en M.Claire
Naam: Bauwens Wilfried
Wilfried en Lieva bieden Tania en de. kinderen hun oprechte deelneming aan bij het heengaan van haar geliefde Paul en hun vader .
Zij waren verheugd hem onlangs nog even te hebben ontmoet in Knokke waar ze nog een aangenaam gesprek hadden.
Zij behouden een zeer mooie herinnering aan Paul.
Zij wensen Tania en de kinderen veel sterkte in deze droeve periode van het leven.
Genegen
Naam: advocaat Luc De Muynck
Zeer geachte familie ,
Wij bieden u onze blijken van deelneming aan bij het voor ons plots overlij
den van Paul . De foto geeft een getrouw beeld van Paul : steeds vriendelijk, confraterneel,behulpzaam als curator en plaatsvervangend rechter. Hij heeft tijdig beslist om te genieten van de dag van vandaag .
Veel goeds zal een blijvende herinnering zijn.. Wij wensen u moed en warme samenhorigheid in deze moeilijke dagen .

Naam: Marc De Bleeckere
Ons oprecht medeleven bij het afscheid van uw partner, - jullie papa - Paul, hierbij terugdenkend aan onze babbels in familiekring over onze bezigheden en interesses.
Veel sterkte,
Marc & Marie-Rose
Naam: Van Acker M.
Hierbij betuig ik mijn deelname in de rouw bij overlijden van Dhr. Paul Verhoeven aan zijn partner, zijn kinderen en kleinkinderen. Ik behoud aan heer Verhoeven zeer goede herinneringen nopens zijn persoon, met veel achting en genegenheid. Maurits Van Acker.
Naam: Edwin DE BACKER
Het overlijden van Paul heeft mij diep geraakt. Wij speelden lange tijd samen in de voetbalploeg van de Balie en bouwden zo een vriendschappelijke band op. We beleefden heerlijke tijden. Ik blijf hem herinneren als een gemoedelijke en joviale man en tegelijk als een zeer deskundige confrater. Mijn oprechte gevoelens van medeleven aan de familie. Adv. E. DE BACKER
Naam: Gerrit & Huguette Merchiers
Wij vernemen het heengaan van Paul en bieden de familie oprecht ons mede leven aan. Paul was voor ons een fijne lieve mens en schrandere geest. Wij behouden aan hem die aangename herinnering.
Naam: Michel DRIESSEN
Beste Tania, het is vandaag pas dat ik via Didier Bekaert heb vernomen dat uw lieve Paul in november 2020 overleden is. Uiteraard vooreerst mijn oprechte deelneming.
Ik heb Paul als klant uiteraard jarenlang gekend. Altijd even vriendelijk, een super mens om mee samen te werken. Ik heb vorig jaar in het voorjaar nog met hem gebeld en hij vertelde mij toen dat hij zo blij was dat alles terug goed ging. En dan nu dit.
Ik wil jou en je familie heel veel sterkte toewensen. Ik zal mijn leven lang een heel mooie herinnering aan meester Paul Verhoeven met mij meedragen.
Vriendelijke groeten,
Michel Driessen
M&A Consult bvba - Genk (leverancier Curato).

Plaats uw condoleance: