Condoleanceregister

« terug
Op 05/01/2021 nemen wij afscheid van:

Amanda De Vusser

echtgenote van de heer Frans Verhé. - Geboren te Eeklo op 10 maart 1927 en er overleden op 29 december 2020. - Gewezen zaakvoerster van “Bloemenzaak Viola” - Helaas kunnen wij u niet persoonlijk uitnodigen omwille van de nog steeds geldende richtlijnen m.b.t. Covid 19. Wij nemen in beperkte kring van haar afscheid tijdens de uitvaarliturgie in de Dekenale Kerk Sint-Vincentius te EEKLO op DINSDAG 5 JANUARI 2021. Nadien leggen we haar te rusten in de familiegrafkelder op de stedelijke Begraafplaats.

Condoleances

Naam: Lud Dewaele
Dag Frans,

Tot een paar jaar terug kwam ik elk jaar bij jullie met een kalender van Bond zonder Naam. Het was een korte ontmoeting, maar vol warmte en goede herinneringen van in de tijd dat we buren waren aan de Watertoren. Amanda was een lieve en heel werkzame vrouw. ze had altijd tijd voor een praatje en ze genoot zeker van jullie dagelijks uitstapje om hier of daar een kopje koffie te gaan drinken. Ook in Cupido ontmoetten we mekaar zo af en toe. Wij houden veel warme herinneringen aan jullie, aan Amanda in ons hart en spijts we niet aanwezig mogen zijn op de uitvaart zullen we zeker met ons hart en in gebed met jou en de familie verbonden zijn.
Een bemoedigende groet van Gilbert en Lud Melis-Dewaele
nú Tieltsesteenweg 75/0104 Eeklo (vroeger Rabautstraat 12)
Naam: Antoine ginneberge
Onze oprechte deelneming dankbaar voor de mooie herinneringen speciaal voor jou frans veel sterkte ook voor je dochter en schoonzoon antoine en martine
Naam: Temmerman Paul
Mijn oprechte deelneming
Naam: Ria Van Kerkvoorde
Mijn oprechte deelneming.
Naam: Wilfried Van Kerrebroeck
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw moeder en schoonmoeder.
Naam: Patrick Roels
Mijn oprechte deelneming
Naam: Norbert Martens
We betuigen ons medeleven met het verlies van uw vrouw en moeder. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode
Naam: hendRIK Pieters
Frans, Amanda hield de winkel open einde Blommekes. Heel lang geleden. Als kind ging ik er graag. Ik woonde in de Rabautstraat.
Ik kan niet anders dan mijn droefheid meegeven. Ik weet wel dat jullie fantastisch geleefd hebben.
Naam: Willems Coudenijs
Oprechte deelneming bij het overlijden van moeder, schoonmoeder.Sterkte voor de ganse familie.

Plaats uw condoleance: