Condoleanceregister

« terug
Op 12/01/2021 nemen wij afscheid van:

Jenny Deconinck

Geboren te Gent op 27 april 1932 en er overleden op 6 januari 2021. - De afscheidsviering zal in familiekring plaatsvinden in het Crematorium Westlede te LOCHRISTI op DINSDAG 12 JANUARI 2021 gevolgd door de crematie en asverspreiding op de plaatselijke begraafplaats. - "DIT BERICHT ALS ENIGE KENNISGEVING."

Condoleances

Naam: Marleen Henry
Onze innige deelneming met het verlies van jullie geliefde.
Christophe-Marleen KAMBERIS-HENRY
Naam: KAMBERIS Nathalie
sinceres condoleances avec la perte de votre prochaine
Nathalie KAMBERIS
Naam: Sam Hovaert
Hoi Oma Jenny,
Ik ben er me van bewust dat jij nu rust zal gevonden hebben. De spijtig laatste rit van ons naar het ziekenhuis, de laatste babbel die we gedaan hebben daar zal me altijd bijblijven alsook de talrijke andere gesprekken die we gedaan . Ik ben er zeker van jij nu samen met Marcel (tjoepi) hierboven zal herenigd zijn. Ooooit komen we elkaar nog tegen en zal ik jullie recht in de ogen kunnen kijken en een glimlach schenken wetende ik me aan mijn belofte zal gehouden hebben.
Het gaat jouw goed hierboven
Naam: Marleen
Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Marleen Bontinck
Naam: Isabeau
Dag Oma Jenny,

Ik weet zeker dat je samen met Marcel rijstpap met een gouden lepel aan het bent. Je zal hier fysiek niet meer zijn, maar in ons hart zal je altijd blijven.
Rust zacht ❤️
Naam: Isabeau2.0
Dag Oma Jenny,

Ik weet zeker dat je samen met bompa Marcel rijstpap met een gouden lepel aan het eten bent. Je zal hier fysiek niet meer zijn, maar in ons hart zal je altijd blijven.
Rust zacht ❤️
Naam: Sébastiaan
Dag oma,

Weetje nog die tijd in Gent, we gingen naar Frits maar eerst naar de McDonalds wat hebben we daar toch plezier gehad.. Ik herinner me nog de tijd samen met bompa in de Veldstraat waar ik een ijsje en een speeltje wou maar ik had t allebei. Ik ben blij dat jij mijn oma was, het ga je goed daarboven.


seba
Naam: Caroline
Liefste oma Jenny,
weet je nog de dag ik als klein meisje terug kwam van het winkeltje met Pasen? Jaja ik had een kuikentje gekregen. Bruintje de kip, altijd was ze daar, ze kwam
Ons zelfs troosten op moeilijke momenten. net zoals jij er dag en nacht was voor ons.
Weet je nog samen met bompa? Uw wekelijkse uitstap naar Gent met jullie grote lieveling Sébastiaan? Ik zette hem af aan Christus Koningkerk en daar gingen jullie, op tgemak met de bus of tram richting Gent. Dagje ontspannen met jullie drietjes.... Mijn vriendin Kelly zei deze week ja zie ze daar nog zitten bij Fritz zo fier als een gieter met hun achterkleinzoon. In 2009 moesten we met veel pijn in het hart afscheid nemen van bompa, dit afscheid liet diepe wonden na bij iedereen, ineens moest je alleen verder. Maar sterk zoals je was heb je dat goed doorstaan. Met ups en downs met een lach en met een traan. De tijden tussen ons waren niet altijd rozengeur en maneschijn maar wat ik zeker weet en nooit vergeet is dat je er altijd geweest bent. De mooie momenten zal ik eeuwig koesteren. Het afscheid doet me enorm veel pijn maar eerlijk ergens heb ik een grote troost want je bent nu terug bij de man van je leven. Uwen Tjoepie, uwen Freddy. Ik hoop jullie van hierboven trots naar beneden kijken en geniet van jullie tijd terug samen. Geef je bompa een dikke kus van ons?
Slaap zacht meme Jenny.
Je zit voor eeuwig in onze harten.
Naam: Kim
Slechts weinig woorden
passen in een tijd van droefheid en pijn.
Moge dit gebaar
een teken van medeleven zijn.

Heel veel sterkte,
Liefs Kim en Hailey
Naam: Vandeleur Angelique
Dag oma Jenny x
Ik zal jouw missen ! De telefoons ! Onze wekelijkse uitstapjes de maandag kaffee preferee en de den dinsdag de Foodlounge.... Je was een fantastische en sterke vrouw ...respect kwam bij ons van beide kanten ... nooit raakte we uitgepraat ... maar corona heeft jouw toch een deukje gegeven je verstond het allemaal niet zo ...gisteren kwam ik jouw nog wat vertellen.. x doe ze allemaal de groetjes ..... het gaat jouw goed nu ... dikke knuffel Angelique ( tatie)
Naam: Kelly
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.
Wij kennen Jenny als een super lieve, spontane vrouw die steeds uit een doosje kwam !
Ze zal door velen ontzettend gemist worden.
Veel sterkte voor iedereen waarbij Jenny nauw aan het hart ligt , en een dikke knuffel.❤️
Jenny zal altijd in onze herinneringen blijven.
Naam: patricia vandenkerkhove
Oma Jenny,
Ik weet dat je in het hart van mijn schoondochter zit van wie ik ontzettend veel hou, vandaar ook in het mijne niettegenstaande wij elkaar spijtig genoeg nooit hebben ontmoet maar weet dat je daarboven ook voor haar zorgt.
Veel liefs Pat
Naam: Nele De Paepe
Lieve Jenny! Wat ga ik jou ongelooflijk missen!! Ben zo blij dat we deze zomer naar Knokke geweest zijn samen!! Je had de dag van je leven!! Ben echt zo blij dat ik dat voor jou heb kunnen doen! We hadden al afgesproken om deze zomer terug te gaan! Weet je,lieve Jenny ik zal gaan en je zal er in mijn gedachten bij zijn!! Ik ga jou super hard missen!! Rust zacht,lieve Jenny!! Dat heb je verdiend!! Dikke kus!! Nele
Naam: Degroote—Buyens (de ouders van de Foodlounge)
Jenny wat zullen we U allemaal missen
De vele etentjes samen met Roland gezellig keuvelend aan tafel,je blijft steeds in onze gedachten het ga je goed Lucas en Georgette
Naam: Sofie
Lieve oma Jenny
Wat een sterke madam was jij! Altijd mee met haar tijd, modieus, kennis van zake en niet bang om iets te bespreken. Een madam met haar hart op de juiste plaats. Ik ben blij dat ik nog eens langs geweest ben met mijn 2 kapoenen.
Het gaat je inderdaad goed. Je verdient het om terug bij Marcel rust te vinden.
Dikke knuffel x

Plaats uw condoleance: