Condoleanceregister

« terug
Op 24/08/2021 nemen wij afscheid van:

Hendrik Heyvaert

Zoon van Gilbert en Oda Heyvaert-Verschueren. - Geboren te Gent op 11 juli 1956 en overleden te Evergem op 17 augustus 2021. - We nemen in besloten kring afscheid, gevolgd door de asverspreiding op de strooiweide van het crematorium Westlede te Lochristi. - "Met bijzondere dank aan alle medewerkers van Den Dries, voor hun inzet en voor Rik zijn levensblijheid."

Condoleances

Naam: Mark Van daele
Beste familie,

Omdat wij momenteel in het buitenland vertoeven kunnen wij jammer genoeg niet aanwezig zijn op de afscheidsdienst voor Rik. Toch zullen we in gedachten bij jullie zijn en onze mooie herinneringen aan Rik koesteren.
Veel sterkte voor jullie allemaal in deze droeve en teven rare tijden.

Mark en Hilde Van daele - Van der Heyden
Naam: Jeroen Vermeire
Beste familie,

Helaas kunnen we de uitvaartdienst van Rik niet bijwonen omwille van professionele redenen. We zijn in onze gedachten bij jullie met het veel te vroege afscheid van Rik. We koesteren hem en al de mooie herinneringen verder in ons hart.

We wensen op deze manier jullie veel sterke en ons medeleven te betuigen met het verlies van Rik en het verdriet en de leegte die hij achterlaat.

Jeroen en Lena Vermeire-Berezina
Naam: Carine Van Goethem
Wim en Jantina en familie

Mijn oprechte deelneming
K wens jullie veel sterkte en koester alle fijne herinneringen aan hem
Dikke knuf voor jullie lieve vrienden
Carine
Naam: Mariette DE WILDE
Beste familie, via deze weg wil ik mijn innige deelneming betuigen bij dit veel te vroege heengaan van Rik. Ik zal hem altijd herinneren als een flinke buurjongen en de vele herinneringen aan Rik zal ik koesteren.
Heel veel sterkte allemaal in deze zeer moeilijke periode.
Mariette
Naam: Brigitte Colman
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Rik. Ik zal me Rik altijd herinneren als een sterke jongen en ik zal de herinneringen aan hem koesteren. Zeer veel sterkte in deze zeer moeilijke dagen.
Omdat ik vandaag op school was kon ik (en daardoor mama ook) niet aanwezig zijn op de uitvaartplechtigheid. We waren in gedachte bij jullie.
Brigitte en Gino Colman-Van Poucke
Naam: Wim Demeyer
Beste familie,

Troost en steun wens ik jullie toe bij elkaar in deze dagen.
Rik blijft voor altijd in mijn gedachten als die stille sterke beer, die me als kind tot hoog boven zijn hoofd in de lucht liet rondzweven.
sterkte,

Wim, Liv, Taro en Finn

Plaats uw condoleance: