Condoleanceregister

« terug
Op 16/09/2021 nemen wij afscheid van:

Petrus Dhooge

Echtgenoot van Mevrouw Laurette Mignon. - Geboren te Ertvelde op 28 mei 1923 en overleden te Eeklo op 8 september 2021 - Dit melden u zijn echtgenote Laurette Migom en zijn kinderen Julien en Nadine BONBOIRE-DHOOGE. - Er is gelegenheid voor een persoonlijke groet in het funerarium van Smet UItvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Op vrijdag, maandag en dinsdag van 15.00 tot 18.30 uur. Op zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur. - De uitvaartplechtigheid rondom de asurne, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in “Meditorium Lemée” Tieltsesteenweg 28 te Eeklo op DONDERDAG 16 SEPTEMBER 2021 om 11.00 uur. - Er is ook voorzien om de viering te volgen via Livestream https:bit.ly/PetrusDhooge - Nadien volgt in familiekring de asverspreiding op de strooiweide van de Begraafplaats “Engelenhof” te ERTVELDE.

Condoleances

Naam: Patrick Huyghe
Oprechte deelneming en sterkte vanwege Patrick Huyghe (Schepen Evergem Sociale zaken, Voorzitter BCSD & Voorzitter Zorgbedrijf Meetjesland).
Naam: Antoine Blancke
Als je droevig bent
kijk dan opnieuw in je hart
en je zal zien dat je weent
om wat je vreugde heeft
gebracht.

Veel sterkte.
Naam: Andrė Van Hyfte-De Vrieze
Oprechte deelneming. Veel sterkte
Naam: Ingrid, Jimmy en Steph
Onze oprechte en innige deelneming. Wensen jullie veel sterkte. In gedachten bij jullie. Steunknuffel van ons, Ingrid, Jimmy en Steph
Naam: Irene De Buck
Innige deelneming bij het overlijden van je man en vader.
Veel sterkte toegewenst vanwege Irene en familie

Plaats uw condoleance: