Condoleanceregister

« terug
Op 23/10/2021 nemen wij afscheid van:

Willy Steenbeke

Echtgenoot van Rita De Croock (+2018). - "Hij is trouw aan zijn filosofische overtuiging heengegaan." - Geboren te Eeklo op 27 oktober 1936 overleden te Gent op 18 oktober 2021. - Oud-leraar Sint-Vincentiuscollege - Vrijmetselaar Emeritus 33° Actief - Gewezen gemeenteraadslid - Het afscheid, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de aula van het crematorium Westlede, Smalle Heerweg 60 te Lochristi op zaterdag 23 oktober 2021 om 13.00 uur. Samenkomst in de inkomhal vanaf 12.30 uur. - Geen bloemen, geen kransen.

Condoleances

Naam: Steenbeke
Lieve Kerstin, Katrijn en Ingeborg
ik leef oprecht mee met het verlies van jullie geliefde vader. Jullie zullen ongetwijfeld troost vinden in de vele mooie herinneringen, samen met hem opgebouwd.
Lieve troostknuffel
Nelly Steenbeke
Naam: Sylvie Franquet en Anthony Sattin
Een dikke kus en omhelzing voor jullie allemaal… ik heb alleen maar goeie herinneringen aan Willy, veel lachen en lekker eten, een echte bon vivant!!! Ik weet hoe gehecht Ingeborg en ongetwijfeld jullie allemaal waren aan hem. In elk geval veel veel sterkte en xxxx vanop de Nijl in Egypte. Liefs Sylvie en Anthony
Naam: Daniël en Levi Plasschaert
Gecondoleerd vanwege Plasschaert Danny,Oostende.
Naam: Erik Overmeire
Met oprechte gevoelens van deelneming bij het overlijden van Willy.
Vindt troost en sterkte in deze tijden bij elkaar en in de herinneringen aan hem.
Naam: Hein Timmerman
Een mooi warme man heeft nu zijn laatste reis aangevat. Mijn deelneming voor zijn naasten. Laat de herinnering aan zijn warmte, zijn liefde en optimisme een steun zijn voor zijn familie.
Naam: Ann & Jan Stevens-De Sutter
Lieve zusjes en familie, wij leven met jullie mee bij dit trieste afscheid, het tweede in enkele jaren tijd... Geen evidentie. Wij wensen jullie moed en sterkte om het heengaan van jullie papa te dragen. Een grote troost hebben jullie; Het was een fantastische man aan wie wij mooie herinneringen hebben. Ja, wat hadden wij samen een mooie jeugd in Eeklo. Een hartelijke omhelzing en een groet aan jullie papa sturen wij jullie richting uit. Ann & Jan
Naam: Luc en Ann Janssens-Jacob
Wij delen oprecht in uw verdriet voor het verlies van uw vader. Hij was een man met het hart op de juiste plaats, een boeiende en erudiet verteller, een ware broeder. Wij zullen Willy steeds in onze gedachten meenemen.

Ann en Luc
Naam: luc lampaert
Hierbij bied ik u mijn innige deelneming aan bij het heengaan uw lieve vader. Willy was voor mij de eeuwige optimist, een trouwe steunpilaar van uw moeder en een wijs academicus. Ik kan mij hem niet voorstellen zonder glimlach op zijn gezicht. We kenden hem van de bijeenkomsten van Hadron en zijn bezoeken aan het Festival van Vlaanderen in Zomergem. Het plotse heengaan van uw mama zal hem zeker zwaar getroffen hebben. Moge hij nu rust vinden na een rijk gevuld leven. Tot mijn spijt kan ik niet aanwezig zijn op de uitvaartplechtigheid. Gelieve mij te willen verontschuldigen.

Luc Lampaert
gewezen voorzitter Hadron
ereburgemeester Zomergem
Naam: jo&ray van dycke
Willen bij deze onze oude vriend een eresaluut brengen en zijn kinderen onze oprechte deelneming meegeven.
Naam: Van STEENKISTE
Onze oprechte deelneming met het overlijden van jullie pa, broer, opa ,schoonbroer....

Koester de mooie momenten.
We wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Roegiers Hans- Van Steenkiste Conny
Naam: Soumillion Rudi
Oprecht medeleven aan allen die hem lief hadden.
Heb Willy enkele jaren als begeesterend leraar gehad.
Mooie herinneringen aan een mooie man!

Rudi Soumillion
Oud-leerling college
Naam: Erica De Croock
Veel sterkte en troost bij het verlies van nonkel Willy.
Naam: Johan Trotteyn
17 jaar lang heb ik Br Willy als Hofmeester bij Athanor bijgestaan bij het dekken van de tafels voor de Broedermalen en zorgde ik nadien voor het afruimen en de afrekeningen van de Vochtige Kamer en wijnen. Die bijstand heb ik steeds met plezier ingevuld voor hem.
Naam: Van Watermeulen Gilbert
Willy en ook Rita blijven in mijn herinnering, zij waren mij in 1963 en grote hulp. Ook de jeugdbeweging en studententijd blijft in mijn herinnering. Ik bied de familie mijn gemeende deelneming en medeleven aan. Moge Hubert en Machteld het overlijden van hun broer troostrijk dragen.
Gilbert en Roos
Naam: Marlène Renneboog
Oprechte deelneming in de rouw die u treft bij het overlijden van Willy. Wij houden de beste souvenir aan deze sympathieke man.
Lieve groet aan allen en special aan Kerstin.
Marc Dubois en Marlène Renneboog
Naam: Jeannine Van Poelvoorde
Aan de dochters van Willy herinner mij als een goedlachs mens. Mijn medeleven en sterkte.
Naam: Haemers-Lampaert Marie-Paule.
Lieve Ingeborg, Kerstin en Katrijn,
Bij deze, mijn oprechte deelneming bij het heengaan van jullie geliefde papa.
Hopelijk vinden jullie de nodige steun bij elkander en in de vele kostbare herinneringen.
Onlangs hadden we het nog over Willy, toen we met enkele retorica vrienden toevallig samen waren, een retorica-jaar die een hechte band had.
Hij zal bij ons ook herinnerd blijven om wat hij uitstraalde, hoe hij ons kon verwennen met zijn kookkunsten en hoe hij genoot van de vriendschap!
Hou jullie samen sterk!
Liefs, Marie-Paule. (echtgenote wijlen Luk Haemers Zomergem)
Naam: Familie Thienpont Dirk- Goossens Griet
Ons diep medeleven bij het overlijden van Willy.

Ik zal hem zeker ook blijven herinneren als bevlogen leerkracht Frans.

Groeten,

Dirk
Naam: Ann Van den Driessche
Geachte familie, onze oprechte en innige deelneming in uw diepe rouw. Moge alle mooie herinneringen u allen sterken in deze moeilijke tijd. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Willy en Ann Van den Berghe-Van den Driessche
Naam: Filip Overmeire
Als oud-leerling van Willy houd ik er aan mijn oprechte en innige deelneming te betuigen aan de familie. Ik houd niet anders over dan fijne herinneringen over aan zijn zeer enthoustiaste en geengageerde stijl van lesgeven.
Filip Overmeire
Naam: Rodts Martine
Mijn oprechte deelneming met het verlies van jullie geliefde. Aan gans de familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst....Martine Rodts.

Plaats uw condoleance: