Condoleanceregister

« terug
Op 01/03/2023 nemen wij afscheid van:

Jonny Straumann

Echtgenoot van mevrouw Jeannine De Keyser. - Geboren te Reigoldswil (Zwitserland) op 14 juli 1926 en overleden te Eeklo op 16 februari 2023. - Volgens de wens van Jonny nam zijn familie in familiekring afscheid in ‘het Uitvaarthuis’ te Kaprijke. - Zijn as zal uitgestrooid worden op de begraafplaats van zijn geboortestad Reigoldswil.

Condoleances

Naam: Annick De Keyser
Danny en Renate,

Ik was vorige week op skivakantie toen ik het droevig nieuws vernam van nonkel Jonny. Lags deze weg wil ik mijn medeleven betuigen.
Ik zal hem steeds herinneren als een hard werkend man in zijn garage en vergeet nooit die keren dat hij "Freule" riep als hij mij paseerde. Het duurde lang vooraleer ik begreep wat het betekende.
Nog veel sterkte

Vreindelijke groeten van jullie nicht Annick
Naam: Museum "im Feld", Reigoldswil
Lieve familie Straumann,

in naam van het reigoldswilse museum "im Feld" bied ik u mijn oprechte condoleances aan. De wagenmakerij van de voorouders Straumann in ons museum zal ook een herinnering an Jonny zijn!

Hartelijke groeten uit Zwitserland
Rémy Suter
Naam: Dominique De Keyser
Renate en Danny
Heel veel mooie herinneringen heb ik aan mijn Zwitserse nonkel. Vooral ook de vakanties met hem in Zwitserland waar hij het niet makkelijk had met mij. Ook ik was een "freule" waar hij soms moest mee lachen maar er zich ook soms aan ergerde als ik weer iets uitstak . Hij zal me altijd bijblijven. Een man met karakter. Veel sterkte !
Uw nicht Dominique, Luc en Tim
Naam: Dieter Schneider
Liebe Jeannine, liebe Renate, lieber Danny
Mit grosser Trauer nehme ich Kenntnis vom Tode von Jonny. Mein Götti und Onkel war immer ein äusserst friedlicher und humorvoller Mensch. Ich werde ihn nie vergessen, denn sein Lebensweg hat mich immer sehr beeindruckt.
Wir sind in diesen schweren Stunden in Gedanken bei Euch und wünschen Euch viel Kraft und Zuversicht. Es braucht viel Zeit, den grossen Verlust nach und nach verstehen zu können. Doch es kommt die Zeit, in der wir uns alle mit Dankbarkeit und einem leisen Lächeln an unseren lieben Jonny erinnern werden.
In stiller Anteilnahme:
Dieter Schneider und Familie, Lausen, Schweiz
Naam: Dirk Stroobandt
Dag Jeanine, Danny en Renate,
met droefheid vernam ik het nieuws van het verlies van je echtgenote en jullie papa. Ik denk nog veel aan de tijd dat ik bij jullie kwam op 't appartement en speelde met Danny. Jonny kwam dan soms eens langs om goedendag te zeggen en dan verdween hij weer stilletjes. Maar ik herinner me hem vooral als een vriendelijk en rustig man, en een harde werker die altijd bereid was om iedereen te helpen. Moge de mooie herinneringen aan je echtgenote en papa jullie "helpen" deze moeilijke periode te verwerken.
Groeten aan jullie allen.
Lily en Dirk

Plaats uw condoleance: