Condoleanceregister

« terug
Op 04/03/2023 nemen wij afscheid van:

Angela Ginneberge

Echtgenote van De heer Roland Penny ( + 16 oktober 2022 ) - Geboren te Adegem op 17 oktober 1945 en thuis te Oostwinkel overleden op 23 februari 2023. - U wordt vriendelijk uitgenodigd om een persoonlijke groet te brengen aan Angèle rustend in de gesloten kist. Haar kinderen en kleinkinderen ontvangen u graag voor een babbel en een glas Op ZATERDAG 4 MAART 2023 van 14.00 tot 16.00 uur In het “het UITVAARTHUIS” Voorstraat 4 te KAPRIJKE.

Condoleances

Naam: De Smul Vanessa
Guy, veel sterkte met het overlijden van je mama. Ook aan je familie veel sterkte gewenst.
Vanessa van Familiezorg
Naam: Tanya Nys
Guy en Christian en familie.. veel sterkte met het overlijden van jullie mama.. was zo een goede ziel.. jullie mogen trots zijn zo een goede mama gehad te hebben.. net zoals jullie papa die nog maar 4 mnd overleden is.. het mag misschien een magere troost zijn.. maar ze zijn terug samen..
innige deelneming.. Tanya
Naam: Rinaldo De Brouwer
Oprechte, innige deelneming.
Sterkte aan familie en vrienden
Naam: Dobbelaere inge
Ons oprechte en innige deelneming bij het verlies van jullie mama.
David en inge
Naam: Kurt Van Dijcke
Heel veel sterkte gewenst van ons. Vanwege Kurt en Rosie.
Naam: bjorn de bruyckere en Vicky blomme
Veel sterkte en onze innige deelneming
Naam: Laurent en Marleen
Guy en familie,
Kort na je pa, is het afgeven van je ma, zeer zeker heel moeilijk en pijnlijk. Guy, je familie mag fier zijn op jou om wat je allemaal voor je ouders hebt gedaan. Velen zullen dit evident vinden, maar de zorg die jij voor je mama op je hebt genomen, is dit niet. Je mama kwam voor jou op de eerste plaats. Dat kunnen we, als gebuur, beter erkennen dan eerder wie. Veel sterkte en denk aan de mooie herinneringen.
Laurent en Marleen

Plaats uw condoleance: