Condoleanceregister

« terug
Op 11/05/2023 nemen wij afscheid van:

Denise Vervust

Weduwe van de heer Ferdinand Bonne. - Geboren te Gent op 16 oktober 1927 en overleden, in het WZC Sint-Elisabeth, te Eeklo op 3 mei 2023. - Mogelijkheid tot een laatste groet in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Op vrijdag en maandag van 15.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur. Niet op zondag. De afscheidsplechtigheid rondom de asurne, waartoe we u vriendelijk uitnodigen, zal plaatsvinden in Meditorium Lemée, Tieltsesteenweg 28 te EEKLO op DONDERDAG 11 MEI 2023 om 11.00 uur. - Nadien wordt haar asurne bijgezet in de familiegrafkelder

Condoleances

Naam: Conny Timmerman
Linda, Guido : bij deze onze innige deelneming bij het overlijden van Denise ! Veel sterkte ! Jullie kunnen met een gerust hart afscheid nemen, niemand heeft ooit zo veel gedaan voor haar ! We zullen haar en jullie heeeel hart missen in de cafetaria rusthuis. Maar mooie herinneringen aan Denise zullen ons ook bij blijven!
Naam: Antheunis monique
Beste linda en guido
Veel steun en sterkte bij het overlijden van uw lieve ma en schoonma
Herinner de mooie momenten
In jullie hart
Naam: Eddy de Croock
Met Oprechte Deelneming bij het overlijden van Mama, hoewel ik ze kort gekend heb zal ik haar aanwezigheid koesteren!
Naam: Filip en Nancy Jocqué - Van de Loo
Onze oprechte deelneming. Mogen jullie steun en troost vinden bij elkaar en de mooie herinneringen koesteren. Veel sterkte aan de ganse familie. Filip en Nancy Jocqué - Van de Loo en Simonne Cauwels (De Haven)
Naam: Eddy De Baerdemaeker
Beste Linda en Guido
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie moeder en schoonmoeder.
Eddy en Karin De Baerdemaeker - Stevesyns
Naam: claudine Smessaert
Linda & Guido mijn deelneming bij het heengaan van jou lieve mama ,schoon ma .Wat hebben jullie niet allemaal gedaan voor mama .Niets was teveel :portootje ,ijsje ,cava ,alles wat ze vroeg .Moest iedereen dit doen voor zijn ouders ,de wereld zou er anders uit zien .Natuurlijk is niet iedereen in de mogelijkheid dit te doen voor zijn ouders ,ziekte ,gehandicapt enz.
" De melodie is uitgezongen ,maar het water in het beekje kabbelt verder "
Onthoud de fijne herinneringen !
Naam: Georges Willem
Beste Vera en Linda en familie,
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie geliefde mama.
Georges Willem
Annette Willem
Gistel

Plaats uw condoleance: