Condoleanceregister

« terug
Op 15/02/2024 nemen wij afscheid van:

Jacques Meerhaeghe

Echtgenoot van Mevrouw Monique De Metsenaere. - Geboren te Heule op 4 mei 1939 en overleden te Eeklo op 9 februari 2024. - Gelegenheid tot begroeting in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 Eeklo. Op maandag en dinsdag van 15.00 tot 18.00 uur. - Voor de aanvang van de dienst is er gelegenheid om uw deelneming te betuigen aan de familie, achteraan in de kerk van 10.25 tot 10.55 uur. - De plechtige uitvaartliturgie, rondom de urne, waartoe u vriendelijke wordt uitgenodigd zal plaatsvinden in de Sint-Laurentiuskerk te SINT-LAUREINS op DONDERDAG 15 FEBRUARI 2024 om 11.00 uur. - Nadien volgt de asverspreiding op de strooiweide van de plaatselijke begraafplaats. - GEEN BLOEMEN, GEEN KRANSEN

Condoleances

Naam: Kris Plovyt - Magda Eggermont
Oprechte deelneming aan de familie. Jacques was jarenlang een heel goede buurman.
Naam: Pollé Carina
Beste familie
mijn oprecht medeleven bij het afscheid van Jacques
Naam: Arnold De Bruyckere
Onze oprechte deelneming in uw rouw
Naam: Daniël en Rita De Vilder-Coppens
Oprechte deelneming aan de familie in de rouw die jullie treft.
Naam: Pieter Van Hyfte
Beste familie, Vooreerst mijn oprechte deelneming. Dankzij Jacques heb ik kunnen proeven van de tennis competitie. Samen met Benjamin en Kenneth heeft Jacques ons jarenlang naar de jeugd interclub gevoerd , eerst op woensdag namiddag, later op zaterdag ochtend. Als een echte tennisliefhebber genoot hij van het samen op pad zijn, ons steeds positief aanmoedigend. Ook jaren later , als twintiger en dertiger, kwam Jacques nog geregeld kijken toen hij de tornooitabel uitgeplozen had en de planning van mijn wedstrijd op het speelschema ontrafeld had. Het is mede dankzij Jacques dat ik de microbe van tennis zo sterk te pakken kreeg, waardoor het mijn professionele activiteit is geworden als coach. Tot op vandaag reis en rij ik de wereld rond, met jonge topsportbeloftes, net zoals Jacques ooit voor mij gedaan heeft. Ik koester dan ook enkel mooie herinneringen aan hem, en hoop dat hij rust in vrede. Pieter
Naam: Bernardine Van Waeyenberghe
Mijn oprechte deelneming aan de familie. Ik heb Jacques leren kennen via de Gros, later Wereldraad adviesraad van stad Eeklo. Hij was een trouwe deelnemer aan de vergaderingen en activiteiten van de Wereldraad maar vooral gekend voor zijn grote inzet voor de Damiaanactie. Hij was in heel Eeklo gekend door zijn ophaling in weer en wind per fiets deur aan deur. Hij werd al gemist door zijn ziekte. Door zijn overlijden is dit gemis nu jammer genoeg definitief. Veel sterkte aan de familie. Bernardine
Naam: Noel Buyck
Monique, oprechte deelneming bij het overlijden van Jacques. Veel sterkte Magda en Noel Buyck - Claeys
Naam: Odette Van Hamme
Monique en kinderen ,
Bied U mijn deelname aan in de leed en rouw die U treft
bij het heengaan van Jacques .Was een man die altijd klaarstond om te helpen
te delen en een praatje .Hij krijgt een plaatje in mijn herinneringen ,
steun elkander om te rouwen voor de man die U alen lief had ...
Naam: Pauwels Inge
Innige deelneming en veel sterkte voor de familie in deze moeilijke periode.
Naam: Dirk Staelens
Ik leerde Jacques kennen als voorzitter van de gros, de latere wereldraad van Eeklo als een zeer gedreven medewerker voor Damiaanactie. Met een tomeloze inzet, niet enkel met woorden maar vooral in daden, zamelde hij fondsen in niet enkel in Eeklo maar in het volledige Meetjesland.
Met Jacques verliezen we een man met een warm hart voor het Zuiden.
Veel sterkte aan de familie
Naam: Victor-Schollaert Patrick en Mie
Onze oprechte deelneming bij het verlies van uw echtgenoot en vader.
Veel sterkte!
Naam: Roger en Chris De Smedt-Steyaert
Oprechte deelneming aan de familie van Jacques. Roger en Chris
Naam: Geert en Isabelle Verstraete-Claeys
Onze innige deelneming bij het overlijden van nonkel Jacques. We wensen jullie veel sterkte bij het overlijden van jullie papa. Zorg goed voor jullie mama in deze moeilijke dagen.
Naam: Ronny Van de Walle
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jacques
veel sterkte in deze moeilijke tijd
Ronny-Inge van de walle -Van Loocke En zoontje Mathiz
Naam: Jackie & Anita De la Meilleure - Lammens
onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jacques. wij wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.
Jackie & Anita De la Meilleure - Lammens
Naam: Ann Van den Driessche
Geachte familie, onze oprechte en innige deelneming in uw diepe rouw. Jacques was een schitterende mens die zich jarenlang met een glimlach voor de GROS (nu Wereldraad) intens en tomeloos heeft ingezet. Moge de vele mooie herinneringen jullie samen sterken in deze moeilijke tijd. Veel sterkte.
Willy en Ann Van den Berghe-Van den Driessche
Naam: Susan De Decker
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van mijn oude buurman in de Irma Nooteboom Straat. Ik zie hem nog zitten op zijn terras van het appartement met zijn koffietje en de krant in de mooie ondergaande avondzon. Dat was altijd een fijn zicht. We gaan je missen Jacques!
Naam: Notteboom - Lammertijn
Inning deelneming bij het overlijden van Jacques
Naam: Rita De Pauw
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw echtgenoot, jullie papa en opa. Ik kende Jacques van vroeger toen wij in Sleidinge in de psychiatrie werkten.
Naam: Lieve Blomme
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw echtgenoot, jullie papa en opa.
Ik las het overlijdensbericht in Taptoe. Ik kende Jacques als trouwe supporter van Edavoc Eeklo toen ik daar volleybal speelde.
Af en toe kwam ik hem nadien eens tegen in Eeklo en dat was telkens een aangenaam weerzien.
Veel sterkte.

Plaats uw condoleance: