Condoleanceregister

« terug
Op 07/10/2017 nemen wij afscheid van:

Dirk De Prée

echtgenoot van mevrouw Carine Devliegere - Geboren te Maldegem op 13 juni 1969 en overleden te Eeklo op 2 oktober 2017. - Mogelijkheid tot begroeting in funerarium Smet, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Op donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur. - Volgens de wens van Dirk nemen we in intieme familiekring afscheid, gevolgd door de crematie en asverspreiding op de begraafplaats van Maldegem.

Condoleances

Naam: CAMPE ROGER
VEEL STERKTE IN DEZE MOELIJKE TIJD
FAM CAMPE VAN DEYNZE
KONINGIN ASTRIDLAAN 47 BUS 101
9990 MALDEGEM
Naam: Desart Dirk
Groot is onze herinnering aan Dirk, diep is onze verslagenheid.
Dirk, voor altijd uit ons zicht maar voor altijd in ons hart.
Voor de nabestaanden, heel veel sterkte gewenst,
Desart Dirk, Kim en kinderen.
Naam: Dominique
EDendeling Carin van wegen Dominique de volder
Naam: Kaat Vermeire
Ikzelf en samen met mij alle ACV-militanten en leden in Revam zijn diep aangeslagen door wat is gebeurd. Maar ook DANKBAAR voor wie Dirk was; een hele grote mijnheer met een heel groot hart op de juiste plaats! Wij gaan hem ongelooflijk hard missen, maar zullen zijn vakbondswerk met niet minder overtuiging verderzetten! Dankjewel Dirk en rust in vrede!
Naam: Leen Van der Linden en Tom Versluys
Ik wens de familie en de nabestaande veel sterkte in deze moeilijke periode hij was een goeie collega niet alleen als goeie collega maar ook als goeie vriend dirk hou je goed wij ga missen
Naam: Christof Leloup

Je was een toffe collega en ook voetbalfan naar wie ik altijd smsjes stuurde als onze favoriete ploeg gewonnen had .ik zou altijd aan u denken
Veel sterkte carine
Naam: Versluys tom
Dirk ik kon het niet geloofen toen ik hoorde dat je er niet was jij was een voorbeeld voor mij zeker hoe je u zo gedreeven was tijdens onze vergaderingen voor het comtie van de vakbond en als we op cursus gingen naar oostende waar ik zo van je geleerd hebt . Carine mijn einige deelneming veel sterkte in deze moelijke dagen dirk rust zacht we gaan je missen maat
Naam: Francine Dhave
Veel steun en veel sterkte in deze moeilijke periode. Zo erg en onverwacht.
Naam: Godfried Pieters
Beste Dirk, ik heb pas vernomen dat u er niet meer bent. Bedankt dat ik jou heb mogen kennen als toffe collega. Veel sterkte aan je vrouw Carine en de andere nabestaanden!
Naam: De Smet Tino
Beste Dirk. Geen woorden kan omschrijven hoe hard dat ik u ga missen. Hopelijk vind je nu uw rust. Rust in vrede mijn vriend, collega en acv militant van Revam. P.S. sterke gewenst aan familie en vrienden van Dirk in deze moeilijke tijden.
Naam: Jansen Elisabeth
bedankt dirk:
voor de grote hulp in de vriendenkring
voor de hulp op het werk
voor een goede vriend te zijn
voor er te zijn als acv vertegenwoordiger
het was een grote schok
heel veel sterkte carine
je liefdevolle collega's van vzw revam
elisabeth jansen en sven de maertelaere
Naam: De Muyt Dorothy & Blondeel Eric
Beste Carine,
Deze morgen vernam ik van Eric het droevege nieuws van Dirk. De verslagenheid was groot bij ons beiden! Hij was een goede vriend van Eric en was er graag te gast voor een taske koffie! Een man met zin voor humor,zo zal hij voor altijd in onze gedachten blijven verder leven! Veel te jong en altijd veel te vroeg heb je ons verlaten! We gunnen je nu de eeuwige rust die je verdiend hebt!
Veel sterkte aan Carine, vanwege Eric en Dorothy
Naam: Inge Schroijen
Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Dirk.

We hebben Dirk leren kennen en waarderen als een gerespecteerde collega met een warm hart voor zijn werk.
Ook de ondernemingsraad, waar hij zelf zo nauw bij betrokken was, vond in hem een gedreven lid.
Wij zullen zijn aanwezigheid erg missen.

Onze gedachten en deelneming gaan uit naar de familie en naasten van Dirk. Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.
Naam: van eeckhoven ludo
We zullen Dirk altijd herinneren als een fijne, loyale en gedreven medewerker met wie het altijd aangenaam samenwerken was.

Onze gedachten en deelneming gaan nu uit naar zijn echtgenote, de familie alsook de naasten van Dirk. Wij wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke dagen.
Naam: lemaire Gaelle
Net gehoord en kan niet geloven , het gaat je goed hierboven Dirk

Plaats uw condoleance: