Condoleanceregister

« terug
Op 14/10/2017 nemen wij afscheid van:

Ann Petré

Op zaterdag 7 oktober 2017 heb ik mijn moeizaam verlopen levensweg verlaten, kom er een einde aan een ondraaglijk uitzichtloos psychisch lijden. Mijn vrienden laten me gaan, tenslotte, met pijn in het hart, maar ook met zachtheid en respect. Volledig erkend voel ik mij in mijn nood aan zelfbeschikkingsrecht, in mijn verzoek om euthanasie, Grieks voor “een goede dood” Met verlangen uitkijkend naar een sereen afscheid, waarbij ik zal worden omringd door zorgzame vrienden, wil ik mijn dank uitspreken voor het goede dat ik mocht ontvangen. Als teken van dank schenk ik mijn lichaam aan de wetenschap, in de hoop te kunnen meewerken aan betere levenskansen voor anderen. Zo is nu voor mij de cirkel rond. Mijn leven is voltooid. Getekend, Ann Petré - Er is gelegenheid om mij te begroeten op zaterdag 7 oktober van 15.00 tot 18.30 en op zondag 8 oktober van 15.00 tot 17.00 uur in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. - De afscheidsviering zal in besloten kring plaatsvinden in Meditorium Lemée, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. - In plaats van bloemen geef ik zelf, zij het vrijblijvend, de voorkeur aan een schenking ter ondersteuning voor één van volgende goede doelen: - vzw Vonkel rek. nummer BE 63 0682 4864 7908 of - vzw Cavaria BE 0682 1326 7459

Condoleances

Naam: Desmet Johan Patrick
Ann ,

We kenden elkaar niet zo goed maar naar uit de weinige contacten die we hadden , kan ik maar één conclusie trekken ,dat je een moedige en dappere vrouw was .

Jouw leven zal hoogstwaarschijnlijk niet over rozen verlopen zijn . Fysisch en psychisch lijden maakte jouw dagelijks leven uit .

Ik kende je als een geduldige , creatieve en verstandige vrouw . Jouw kaartjes versieren , was zeker hiervan een uiting .

Nu ben je verlost van je lijden . Misschien zien we elkaar nog terug .

Rust in vrede Ann ,

Johan
Naam: Dina Van haeken
Mijn innig deelmening voor al haar vrienden. Hoop dat je de rust gevonden hebt die je zocht .dina
Naam: Danitsia Gabriel
Jouw enige verlangen, rust.
Ik begrijp het.
Het ga je goed Ann.

Danitsia

Plaats uw condoleance: