Condoleanceregister

« terug
Op 17/10/2017 nemen wij afscheid van:

Brecht Roesbeke

Zoon van Dirk en Kathleen - Broer van Cynthia en Sarah - ° Eeklo 9 september 1998 - † Bassevelde 10 oktober 2017 - Medeoprichter van “ De Keete” - Voormalig scout bij scouts en gidsen Michiel De Ruyter Boekhoute - Er is gelegenheid voorzien om Brecht een bezoek te brengen in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Elke dag van 15.00 tot 19.30 uur. Niet op zondag. - We nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid te nemen van Brecht in de Kapel van het Godshuis, Leemweg 11 te SINT-LAUREINS op DINSDAG 17 OKTOBER 2017 om 10 uur. - Nadien volgt de crematie en inzetting van de urne in de urnenkelder op de begraafplaats te Bassevelde. - Na de plechtigheid is er mogelijkheid om aan de familie uw persoonlijke deelneming te betuigen.

Condoleances

Naam: Teerlinck sibylla
Dirk, Kathleen en de zusjes, onze oprechte deelneming bij het veel te vroege heengaan van jullie zoon/broer. Zorg goed voor elkaar zodat jullie dit onmenselijke verdriet kunnenverwerken. Koester de vele herinneringen aan jullie lieve Brecht en bewaar hem in jullie hart. Heel veel sterkte gewenst, mijn gedachten zijn bij jullie. Sibylla en Hubert .
Naam: Georges Vermeire - Christelle Verstraeten
Beste
Dag familie van Brecht
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Brecht.
Onze zoon, Niels, collega van Brecht was het die ons emotioneel het nieuws vertelde als hij thuiskwam van zijn werk. Wij kunnen enkel vermoeden wat dit met een ouder doet. Wij denken heel veel aan jullie en hopen dat jullie steun bij elkaar kunnen vinden bij dit onnoemelijk verdriet. De talrijke herinneringen, zijn blij gezicht, zijn groot hart, het zijn die dingen die jullie kunnen koesteren en dit is wat niemand jullie kan ontnemen. Niels komt zeker naar de uitvaart, maar wij moeten ons verontschuldigen omdat beiden aan het werk zijn op school. Veel sterkte en weet dat men liefde niet kan begraven. Vanwege Christelle en Georges (mama en papa van Niels Vermeire)
Naam: Locy
oprechte deelneming in dit immense verdriet het is met geen woorden vatbaar koester de fijne herinneringen met brecht je collega bea
Naam: Annick Timmerman
Mijn oprechte deelneming in dit immens verdriet. Koester de mooie herinneringen.
Heel veel sterkte
Naam: Kathleen Bosschem
Beste mama,papa van Brecht, beste Cynthia en sarah,
Wij herinneren ons Brecht nog als die steeds opgewekte kleuter. Het was toen al een kereltje met een grote inzet en dat is altijd zo gebleven. Wij wensen jullie veel sterkte en hopen dat de mooie herinneringen jullie kunnen dragen door dat grote verdriet.
Veel sterkte vanwege het schoolteam van VBS 't Brugje
Naam: antoine noteboom
beste familie,mijn oprechte deelneming in deze droevige periode,ik heb als ex buschauffeur alleen maar goede herinneringen aan Brecht,die jongen was altijd goed gezind en was de makkelijkste passagier,en zijn hond kwam altijd mee en s'avonds zat hij U op te wachten,jammer dat ik niet naar Uw afscheid kan komen,ik woon nu in zuid spanje ,,al die herinneringen zullen me bij blijven,veel sterkte aan de familie tijdens deze droevige dagen
Naam: familie Pynaert- goethals
Dit slechte nieuws sloeg in als een bom, woorden schieten tekort. Onze zoon was nog onlangs met Brecht op weekend geweest en ze hadden zoveel plezier gehad. Nu blijven de herinneringen. Heel veel sterkte aan jullie allemaal bij dit onmenselijke verdriet. In gedachten zijn we bij jullie. Koester de mooie momenten die jullie samen hadden en probeer er troost uit te halen.
Naam: Jan De Pape
Beste familie,
Hierbij ons oprecht medeleven met het zo plots overlijden van Brecht.
Nog zo jong, vol energie, levenslust en vreugde, en dan zo plots uit het leven worden getrokken, het voelt onwezenlijk aan en is niet te vatten.
Heel veel sterkte !.
Naam: brenda berkstr4 bassevelde
beste familie

mijn oprechte deelneming voor het verlies van jullie zoon heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Naam: Johan De Zutter - Carine Van Wynsberge
Aan de familie Roesbeke:

Veel sterkte in deze moeilijke dagen bij het tragische overlijden van jullie zoon, kleinzoon, Brecht.

Vanwege Johan en Carine De Zutter - Van Wynsberge
Zandstraat 6
9968 Bassevelde
Naam: Loonwerken Lippens Ivan
Heel veel sterkte en moed voor de toekomst. Blijf Brecht koesteren met fijne herinneringen. Draag zorg voor elkaar, zoek troost bij mekaar en zie elkaar graag. Onze innige deelneming.

Loonwerken Ivan LIppens Kaprijke
Naam: ALEX EN ELIANE CLAEYS-DHONT
Ons oprecht medeleven bij het droevig heengaan van jullie
geliefde zoon, broer en kleinzoon Brecht.
Wij wensen jullie dan ook veel steun en sterkte toe in deze
pijnlijke rouwtijd.
Naam: Myriam Hellinck VDM Eeklo
De directie en het personeel van Vandemoortele Eeklo N.V. bieden de familie hun oprechte deelneming aan bij het overlijden van Brecht.
Veel moed en sterkte
Naam: Jeffrey Deweirdt
Mijn oprechte deelneming
Veel sterkte in deze moeilijke dagen
Blijf die mooie momenten koesteren
Veel moed en sterkte

Een klasgenoot van brecht
Naam: versluys desmet
beste ouders en zussen.
we hebben brecht niet echt gekend maar de moment dat we hem ontmoed hadden konden wij alleen maar tegen elkaar zeggen zo een plezante goedlachse kerel.bereidwillig en een werker.de woorden die hij zei tegen zijn mama blijven ons bij.
toen we bij jullie bezig waren en dat hij zei .ma als dat niet handig is de tafel zo dicht naast de frigo je hebt alles aan en bij .je gaat niet meer willen veranderen achteraf! we wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode ...veel sterkte vanwege het schuurke te bassevelde.
Naam: Stefanie De Meulenaere
Lieve Cynthia, Sarah, ouders en familie,
veel sterkte bij het plotse verlies van Brecht... Koester in deze moeilijke dagen de mooie herinneringen aan hem. Zoek steun bij elkaar, ook in de toekomst.
Stefanie en Pepijn
Naam: Martine De Zutter -Ivan Van de Sompele
Innige deelneming en veel sterkte bij dit grote velies!
Koester de mooie momenten...
Naam: De Maesschalck Steven
Dirk -Kathleen en zussen

Mijn oprechte deelneming,ik zie Brecht nog lopen en helpen bij ons als we aan het werk waren bij jullie thuis,hij was zo vriendelijk en behulpzaam, verschrikkelijk wat er gebeurd is, ik heb er geen woorden voor.
Veel sterkte aan jullie en aan familie.

Steven
Naam: Willems Bianca
Woorden komen hier tekort. We wensen jullie heel veel sterkte bij dit grote verlies. Koester de mooie herinneringen aan Brecht.
Laura Santens (scouts Oosteeklo ), Bianca, Remko en Jenko
Naam: Marc & Karine Van de Walle- De Maertelaere
Innige deelneming .
Veel sterkte .
Fam. Marc & Karine Van de Walle - De Maertelaere
Naam: Patrick en Elsi De Baerdemaeker
oprechte deelneming bij dit groot verlies van jullie zoon, zomaar uit jullie leven gerukt, alles zal nooit meer hetzelfde zijn...doch het leven gaat verder, koester vooral de talloze mooie herinneringen aan Brecht.

We wensen jullie vooral veel sterkte toe, in gedachten zijn we bij jullie

fam. De Baerdemaeker Patrick en Elsi Dobbelaere
Naam: Geert Claeys - Isabelle Meire
Onze oprechte deelneming bij dit immense verlies. We wensen jullie heel veel sterkte ...

Geert en Isabelle Claeys-Meire
Naam: Sturtewagen-De Kerpel
Onze oprechte deelneming voor jullie verlies. Veel sterkte.

De buren van nummer 47
Naam: Dirk Ingels
Dirk aan u en uw gezin mijn diepgemeende deelneming bij deze tragedie die jullie is overkomen ,vind troost steun en liefde bij mekaar.
Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode.
Naam: Tony en Ann Madou - De Poorter
Ons medeleven bij het heengaan van jullie zoon en broer.
Tony en Ann Madou - De Poorter

Plaats uw condoleance: