Condoleanceregister

« terug
Op 13/03/2018 nemen wij afscheid van:

Alain Bosschaerts

Levengezel van Marleen De Coninck - Geboren te Eeklo op 9 februari 1965 en er thuis, omringd door zijn geliefden overleden op 6 maart 2018. - Er is gelegenheid tot begroeting in funerarium Smet, Tieltsesteenweg 26 Eeklo. Elke dag van 15.00 tot 18.30 uur behalve op zondag. - De afscheidsplechtigheid waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in Meditorium Lemée te Eeklo op DINSDAG 13 MAART 2018 om 10.30 uur. Na crematie zal zijn urne na bij die van zijn papa thuis bij zijn mama worden gekoesterd. - Na de viering is er gelegenheid om uw deelneming te betuigen aan de familie. - GEEN BLOEMEN, GEEN KRANSEN.

Condoleances

Naam: Heike Kramer
Heel veel sterkte aan de familie en vrienden van Alain, zijn doorzettingsvermogen zal iedereen bijblijven... Heike en kinderen
Naam: CAMPE VAN DEYNZE
onze oprechte deelneming met dit groot verlies .heel veel sterkte
ROGER CHRISTINE
Naam: Yanic en Caroline Vandevenne
We betuigen onze oprechte deelneming aan Marleen en de familie van Alain bij zijn heengaan. We zullen ons Alain steeds herinneren als de goedlachse gezel bij de verschillende reizen die we destijds maakten. Hij heeft als een leeuw -moedig als hij was- de strijd aangebonden met zijn zeer zware ziekte. Tevergeefs, hij heeft het niet gehaald! Rust in vrede Alain!
Naam: Van Den Driessche Erwin
Heel veel sterkte bij dit veel te vroeg heengaan van Alain ,wij delen in dit verdriet.
Naam: Carine Campe-Willy Cardon
Beste familie, onze oprechte deelneming bij het veel te vroege heengaan van Alain. Wanneer zoiets, zo vroeg gebeurt, schieten alle woorden te kort.

Veel sterkte.
Naam: Ariane Claeys
Veel te jong moeten gaan..zo hard gevochten om te kunnen blijven..Heel veel sterkte aan Marleen en de familie van Alain met hun groot verlies!Ariane en kinderen
Naam: DHAVE DIRK
onze oprechte deelneming bij het verlies van Alain heel veel sterkte aan de familie
Naam: Fam. Van Moorhem Neerinck
Onze oprechte deelneming , sterkte aan Marleen, de familie
Naam: Francine Dhave
Heel veel sterkte Marleen. Heb het vandaag maar gelezen in taptoe. Ik wist er niks van. Dit is zo erg en onrechtvaardig.
Mogen de woorden van troost een klein beetje de pijn wegnemen.
Naam: Arlequeeuw- Van Laere
Heel veel sterkte aan de ganse familie, Alain is door zijn positieve denken tot op het einde, een voorbeeld voor ieder van ons.

Plaats uw condoleance: