Condoleanceregister

« terug
Op 23/05/2018 nemen wij afscheid van:

Renaat "René" De Decker

Echtgenoot van mevrouw Nelly Van De Voorde - Geboren te Ertvelde op 12 september 1928 en er thuis, omringd door zijn echtgenote en kinderen overleden op 15 mei 2018. - Stichter van Kleding De Decker. - Mogelijkheid om een laatste groet te brengen in het funerarium Smet Uitvaart, Pastorijstraat 9 te Ertvelde, op woensdag, donderdag en vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. - De plechtige uitvaartliturgie, rondom de asurne van René, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de parochiekerk O.-L.-Vrouw Hemelvaart te Ertvelde op WOENSDAG 23 MEI 2018 om 11.00 uur. - Nadien volgt de inzet in het columbarium op de begraafplaats Engelenhof te Ertvelde. - Mogelijkheid om uw deelneming aan de familie te betuigen, na de viering, achteraan in de kerk.

Condoleances

Naam: Huyghe Patrick
Oprechte deelneming en sterkte vanwege Patrick Huyghe (Schepen Evergem & Voorzitter Belgische Krulbolbond).
Naam: Wim Moeraert
Onze oprecht deelneming vanwege het ganse team van DBM verzekeringen.
Naam: Rondas Lucrèce
Wij bieden onze Christelijke deelnmeing aan bij het overlijden van Réné. Vanwege Rondas Lucrèce en zoon Kristof.
Naam: Leslie MENHEER
Beste Nelly en familie ,

namens het bestuur en de leden van de Koninklijke Eeklose Biljartclub en ook namens mijzelf en Chris bied ik U onze blijken van innige deelneming aan bij het overlijden van René .
Véél sterkte gewenst .
Vriendelijke groeten
Naam: Van Damme Etienne
Onze oprechte deelneming ,ik kon helaas niet aanwezig zijn bij de dienst .

Etienne Van Damme en familie
Naam: Albert Lacante
Mijn innige deelneming bij het overlijden van René. De biljartherinneringen zullen mij altijd bijblijven. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Naam: De Decker Vera
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van nonkel René. Veel sterkte in deze moeilijke dagen. Spijtig wij hebben elkander te weinig ontmoet.

Vera en Guido.

Plaats uw condoleance: