Condoleanceregister

« terug
Op 06/08/2018 nemen wij afscheid van:

Urbain Faict

Echtgenoot van Mevrouw Christiana De Wilde - Geboren te Bassevelde op 31 december 1930 en overleden te Kaprijke op 30 juli 2018. - U kan Urbain een laatste groet brengen in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo, tot en met zaterdag van 15.00 tot 18.30 uur. - De afscheidsviering zal in intieme familiekring plaatsvinden. - Nadien volgt de crematie en de inzetting in het columbarium op de begraafplaats van Bassevelde.

Condoleances

Naam: Haertjens-Fossen Paul en Bianca
We wensen jullie heel veel sterkte het verlies van jullie echtgenoot, vader en grootvader. We zijn in gedachten bij jullie. Ons innigste deelneming.
Naam: Potvin VĂ©ronique Bruno Vermeulen
innige deelneming aan de familie
Naam: Luc en Veronique Van der Meersch-De Wolf
Veel sterkte in deze moeilijke periode !
Naam: Firmin Blondeel - Van Hamme Odette
Beste familie Faict ,

Wij leven mee in de leed en rouw die je treft bij het heengaan van je man , pa en pepe Baintje , wij blijven Hem gedenken als een bezige bij .Wij wensen onze innige deelname te betuigen .
Naam: Rudy Heynssens en Carine de Muynck
Oprecht medeleven bij het overlijden van Uw man, Uw vader, Uw grootvader. Herinneringen van lang geleden op de Landsdijk komen boven. We hopen dat U mekaar kunt vinden in Uw verdriet en we wensen U daarbij veel sterkte toe.
Rudy en Carine Heynssens - De Muynck Kaprijke

Plaats uw condoleance: