Condoleanceregister

« terug
Op 21/01/2021 nemen wij afscheid van:

Marc De Coninck

Geboren te Gent op 21 juli 1950 en overleden, thuis, te Watervliet op 14 januari 2021. - We nemen in intieme kring afscheid van Marc. Zijn as wordt nadien verstrooid op de begraafplaats van Watervliet. - Dit bericht geldt als kennisgeving.

Condoleances

Naam: Eddy Van Hecke en Marianne Bekaert
Buurman, want zo noemden we mekaar altijd, je vertrek komt als een schok, veel te vroeg. We waren leeftijdsgenoten, en we hadden mekaar nog zoveel te vertellen, al die wereldproblemen die nog moesten opgelost worden, de reisverhalen, de fotografie ... Hoe kunnen we nu nog afspreken ? De herinneringen gaan we koesteren.
Naam: Carine Cooremans
Marc, lieve collega.
Altijd tijd voor een babbeltje.
Je heengaan heeft ons allemaal doen schrikken want dat had toch niemand verwacht.
Ze zijn je veel te vroeg komen halen.
Het ga je goed, rust zacht x
Naam: Marie Delvigne
Marc, je vriendelijkheid en je beschikbaarheid zal ik missen.
Je bent te vroeg vertrokken, il heb geen woord.
Naam: Maryse Casier
Lieve Marc, wat een verschrikkelijk nieuws na een verschrikkelijk raar jaar. We kunnen niet eens deftig afscheid nemen in deze tijden. Zoveel herinneringen, goede aan de samenwerking met jou in de HZIV en ook privé, gelukkig heb ik dit nog om aan terug te denken ...Marc en de Hulpkas, de leuke bende indertijd ... ik ben blij dat we dat samen hebben kunnen meemaken. Jij die mij kwam halen aan het station, toen ik de verkeerde trein had genomen, jij die er was om mij te helpen verhuizen. Marc, rust zacht, ik vergeet je nooit ! xxx
Naam: gerda en luc myngheer - de clercq
Innige deelneming, veel sterkte. We kennen Marc als een bezielde collega en vriend. Hij is onlosmakelijk verbonden met de HZIV en introduceerde ons bij Vermeylenfonds Eeklo. Veel dank voor zijn dubbel bezoek aan onze tentoonstelling in Hof van Ryhove. We zullen Marc missen (ook met zijn gemotiveerde commentaren op sociale media), en bewaren de vele mooie herinneringen. Luc & Gerda
Naam: Carine en Geert
Lieve Marc, dat je er niet meer bent is heel onwezelijk.
We zullen je heel hard missen in het fotoatelier, het wordt daar nooit meer als vroeger zonder jou erbij.
Heel veel sterkte aan iedereen die jou heeft mogen kennen.
Naam: Christiaan De Wulf & Christel Neerinck
Wij betuigen onze gevoelens van diep medeleven bij dit droevig afscheid van Marc. Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze bijzonder moeilijke tijd. Mogen de mooie herinneringen en vele foto's de pijn van het verlies helpen verzachten. Wij zullen Marc blijven herinneren als een echte Geus.
Naam: René Tommelein
Mijn medeleven.
Ik heb alleen maar mooie herinneringen. Meer dan 20 jaar in dezelfde bureau, graag af en toe een pint, dezelfde passie voor fotografie dezelfde dingen waar we het oneens over waren. Op bezoek in je huis (in eeuwige restauratie) in Watervliet en nog veel meer. Jammer, altijd te vroeg maar dit komt wel keihard binnen en je wordt eens te meer geconfronteerd met je eigen eindigheid.
Naam: Marc De Vos
Op de bijeenkomsten van HZIV-gepensioneerden had Marc steeds tijd voor een vriendelijk woordje. Zijn fysieke afwezigheid op de volgende zal niemand onberoerd laten, hem niet meer op zoek zien naar mooie kiekjes zal onwezenlijk zijn.
Maar door zijn vele mooie foto's zal hij toch steeds onder ons blijven.
Sterkte aan de familie.
Naam: Diane De Landsheer
Lieve Marc, jarenlang waren wij collega’s bij de medische dienst van de Hulpklas. Jouw bureau meestal naast of tegenover dat van mij. Altijd in de buurt om te helpen of een klapke te doen. We waren niet alleen collega’s, maar ook vrienden. Ook met pensioen bleven we contact houden. Onze jaarlijkse culturele uitstapjes naar een bekende stad in België, samen met Stephany en Vincent, zullen nooit meer dezelfde zijn. We zullen je missen.
Je zal steeds in mijn herinnering blijven als een lieve, behulpzame en goede vriend.
Veel sterkte aan de familie.
Naam: Kristoff Mortier
Mijn innige deelname, Marc je was altijd een toffe collega ten tijde van het HZIV. Veel sterkte aan de familie en vrienden.
Naam: Jan Smitz
Zo plots...enorm verschoten.Rust zacht lieve empatische man.Te vroeg...altijd te vroeg . Ikzelf heb de herinneringen..
Mijn innigste deelneming aan de ganse familie bij dit plotse verlies van Jullie geliefde.Veel sterkte en een schouder.
J.
Naam: FRANCK & VIVIANE DE BOCK
Lieve Marc, het was veel te vroeg om afscheid van ons te nemen. Goedlachs en steeds bereid tot een helpende hand of een luisterend oor, liefst genietend van een lekker glas wijn en een fijn gastronomisch maal. De reisgenoten zullen je missen als hof-fotograaf en opgewekte figuur. Het ga je goed man op je laatste reis !
Met oprechte humanistische groet.
Naam: Joba Maréchal
Dag Marc,
Vriend van onze familie, in die mate dat jij een zekerheid was, zo iemand die er altijd is, dan weer verdwijnt en toch weer opduikt en er altijd zal zijn.
Terwijl ik dit schrijf ben ik bij mijn ouders en ik zie je voor me op de stoel aan de tafel met je ene been op je andere knie, en een rollende rrr en glunderende ogen. Altijd. En nu niet meer. Er zijn echt geen zekerheden meer. Dankjewel Marc, voor de mooiste foto die je maakte van mij en mijn man.
Joba
Naam: Myriam De Bruyne
Dag Marc,
Als een donderslag bij heldere hemel kwam het bericht van jou overlijden. Jij was een aangename en wijze man, tof gezelschap. Je was een vriend van mijn reeds lang overleden broer Ignace. Wat vond ik het leuk als jij tijdens jullie legerdienst in het weekend bij ons thuis op bezoek kwam. Op 1 november tijdens het jaarlijks etentje bij Nadine, bracht jij steevast een bezoekje. Je was altijd aangenaam, wij gaan je missen.
Myriam
Naam: Myriam en Fernand
Lieve lieve Marc,

We gaan je zo hard missen, dit is gewoon onwezenlijk. Al die reizen die we samen hebben gemaakt, al de foto-uitstappen . Je was er altijd zo graag bij. Ik koester de momenten dat je s' morgens aan de ontbijttafel in het hotel altijd met je armen open klaar stond voor een dikke knuffel. We noemden onszelf altijd de knuffelbeesten. Je kon zo genieten van een goed glas wijn , lekker eten en een goed gesprek. Als we aan je denken zal het altijd in vakantiesfeer zijn.
De reizen , het fotoatelier, de bende van smeer- op, het zal nooit meer hetzelfde zijn . We zullen nog vaak over je praten met een glimlach op het gezicht.
We gaan je missen maatje
Myriam en Fernand
Naam: vermeylenfonds Waarschoot en Eeklo
Aan onze goede vriend Marc,
Het moet zowat begin de jaren zeventig geweest zijn dat onze wegen elkaar kruisten. Marc, jij was medeoprichter van de afdeling Vermeylenfonds Waarschoot en bleef een trouw en actief bestuurslid tot op vandaag. Sinds een paar jaar was jij ook penningmeester van de afdeling Vermeylenfonds Eeklo. Jij was het die onze activiteiten jaar na jaar met passie op foto vastlegde. Jij was het die met een kritische blik onze programmatie mee vorm gaf. Jij was het die je steeds bereid toonde om de praktische organisatie op te nemen. Jij was het die voluit genoot van onze gezellige bijeenkomsten en onze weekenduitstapjes.

Marc,
jouw laatste woorden hebben we niet gehoord,
maar jouw beeld leeft minzaam voort.
Marc, jij was een mooi mens!

namens het Vermeylenfonds Lievegem/Waarschoot en Eeklo..
Naam: Kaatje De Corel
Marc ik heb jou leren kennen op 2 reizen, naar Berlijn en naar de vroegere DDR. Ik behou hiervan vele mooie herinneringen aan jou en die reizen.
We vergeten je nooit!
Naam: Annie en José
Als er een hemel bestaat, dan bent u er nu, daar ben ik zeker van.
We hadden u toch nog liever bij ons gehad. Het voelt zo vreemd aan nu je er niet meer bent. Onze gesprekken over uiteenlopende onderwerpen zullen we missen, alsook onze culinaire avonden in Hotelschool Ter Duinen. De gezellige etentjes georganiseerd iedere keer door een lid van de bende van smeer- op, alsook de leerrijke gesprekken over fotografie tijdens en na een bijeenkomst van het Fotoatelier zullen anders zijn nu je er niet meer bent. Het is voornamelijk u als mens die we gaan missen. Slaap zacht,
Annie en José
Naam: Gemma
Lieve Mark , lieve reisgenoot wat doen we nu zo zonder jou, ons leven staat stil maar je zult altyd in ons midden zijn zeker weten
Een dikke dikke knuffel
Gemma
Naam: Isabel
Beste Marc

De groep van de femma zal u zich altijd herinneren
als een trouwe kameraad op de reizen van myriam en Franck

We zullen je missen

Ook de reis naar Toscane met jou en Ginette blijft op mijn netvlies gebeiteld

De goede herinneringen zullen blijven

Rust zacht

Isabel
Naam: Jan en Regine
Lieve Marc,

Het is voor ieder van ons een groot vraagteken waarom zo'n lieve, hartelijke vriend zo vroeg van ons werd weggeroepen. Dit is niet te vatten !
We zullen je heel hard missen in het foto-atelier, je stond immers altijd klaar om iedereen met raad en daad bij te staan.
Eén ding is zeker: jouw naam zal steevast op elke vergadering vallen. We nog heel dikwijls aan je denken !
Lieve Marc, rust in vrede.
Naam: Anne & Jean-Pierre
Lieve vriend Marc.
Onwezenlijk dat we jouw warme knuffel gaan moeten missen.
Blij jou als goede vriend in ons midden te hebben gehad en de vele uren dat we samen hebben doorgebracht.
Je blijft voor altijd in ons hart.
Nog een laatste knuffel van ons
Anne & Jean-Pierre
Naam: Descheemacker Veronique
Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte in deze moeilijke periode . Aan de familie en de vrienden. Marc , u foto's bewaren altijd beeldschoon, ik leerde u kennen via het August Vermeylenfonds. Je was een warm, persoon . Eerlijk,oprecht , wij gaan missen Marc
Naam: AVF Roode Oogjes
Lieve Marc
Vele uren hebben wij samen de fotografie in al zijn aspecten kunnen beleven.
Je was altijd klaar om praktisch bij te springen bij de organisatie van de vele tentoonstellingen.
Je hebt schitterend werk verricht als reportage fotograaf en de vele foto's blijven een mooi aandenken. Dank voor jouw onvoorwaardelijke inzet. Wij gaan je heel hard missen.

Jean-Pierre voor Roode Oogjes
Naam: August Vermeylen fonds Bredene
Het August Vermeylenfonds Bredene biedt,zijn,oprechte deelneming aan , aan de familie en vrienden, heel veel sterkte in deze moeilijke periode . Marc , wij zullen u missen. .
Naam: Dirk Tonnard
Dag Marc
het nieuws dat je er zo plots en onvoorzien niet meer bent raakt mij diep. Ik denk met diepe dankbaarheid terug aan alle mooie momenten die we samen mochten delen. Ik verlies in jou ook een strijdmakker die het hart op de rechte plaats droeg en diep bekommerd was om de zwaksten in deze samenleving. Ik draag jou mee op een warme plek in mijn hart.
Naam: Eric Bucholtz
Marc, ik heb je leren kennen via het fotoatelier van de Waterspiegel als een aimabel en bescheiden mens. Waar je kon was je steeds bereid eenieder met raad en daad bij te staan. Je had het hart op de juiste plaats. We zullen je missen, maar er blijft altijd een plaatsje voor jou in ons hart en geheugen.Sterkte aan degenen die je achterlaat.
Naam: Trudy Ernste
Marc, via het Vermeylenfonds kennen we elkaar al lang Jij was er bijna altijd, steeds een vriendelijk woord en hulp als het nodig was. En altijd met je camera.
Oprechte deelneming voor de familie.
Naam: August Vermeylenfonds Oudenaarde
Het August Vermeylenfonds Oudenaarde biedt oprechte deelneming aan aan de familie van Marc De Coninck. Wij bewaren fijne herinneringen aan Marc.
Naam: Luc Van hamme
Wij, mijn echtgenote Doris en ikzelf, hebben Marc jammer genoeg niet zo lang gekend. Elkaar ontmoet tijdens één van de groepsreizen met De Waterspiegel.
Marc was een fijne, gezellige kerel. Met veel verhalen.
Onze oprechte deelneming aan de naasten van Marc, familie en vrienden, bij dit pijnlijke verlies van wat ongetwijfeld een prachtig mens is geweest.
Naam: Luc Noyelle.... Foto atelier
Beste familie van Marc,
Voor mij was Marc een GROOT
mens met een warm hart en heel veel vriendschap.
Hij blijft in mijn herinnering als een bijzonder mens.
Naam: ineke en Ronald
Als een donderslag je soms laat schrikken, dan was jouw overlijden een nog veel grotere schok! Altijd goedlachs met mooie tips om ook de beginnende fotograaf wegwijs te maken. Je kon iemand een goed gevoel geven door je warme persoonlijkheid en blije ingesteldheid , steeds bereid om een tip te geven aan de "beginner". Het Fotoatelier zal je missen, Jie-Pie is een makker kwijt.
Naam: tourlamain
Els en ik zijn erg ontdaan door jouw plots heengaan , we koesteren de mooie momenten die we met jou deelden
Naam: D'huyvetter Freddy
Lieve Marc,
Uw plots overlijden heeft ons diep geschokt.
We zullen u missen op de maandelijkse bijeenkomst van Foto Atelier, waar we uw mooie foto's samen konden bewonderen.
Ook voor de echtgenoten die mee gingen naar de jaarlijkse foto weekenden was je een graag geziene persoon.
Veel sterkte aan iedereen die u heeft mogen kennen.
Freddy en Annie
Naam: Guido D'hont
Beste Marc,
De wereld is wonderlijk leeg zonder jou.
Er staat maar zo weinig meer in.
De hemel is aldoor zo hinderlijk blauw
Waarom? wat heet het voor zin?
De merel zit zachtjes te zingen in 't groen.
Voor mij hoeft hij echt zo zijn best niet te doen.
De wereld kon vol geluk zijn, maar nu:
leeg, zonder U.

U met een hoofdletter!
Naam: Hilda en Alain
Beste Marc,
we hebben jou maar kort gekend maar hebben aangename herinneringen aan jou als mens en als fotograaf. Je zal gemist worden op onze volgende reizen.
Het ga je goed.
Veel sterkte aan de Familie.
Naam: Soraya
Marc,
Je was een trouwe compagnon de route tijdens de projecten in Eeklo
En een buddy tijdens tal van reizen van 'Vermeylenfonds -Spanje anders bekeken', om herinneringen vast te leggen
Dankzij jou kunnen we terugkijken naar de tijd die we samen mochten doorbrengen
Marc, liefste vriend, je plotse vertrek voelt aan als een verlies
En het zal wennen worden aan je afwezigheid
Ik wens je een mooie laatste reis....
Veel sterkte aan allen die om je treuren.
Naam: Rita Bonne-Van Acker
Marc

Nu je bij ons wegging ben je overal.
Naamloze stilte rondom ons, zachte bries in de avond.
Nu spreek ik stille woorden en neem afscheid.
Ik blader door de dagen van weleer en wandel terug
naar jou.....met mijn herinneringen.

Naar de Familie.
Bestaan er woorden dan wil ik ze vinden
om jullie verdriet te verzachten.
Rita.
Naam: team De Waterspiegel
Marc, we gaan jou hier met zijn allen missen in De Waterspiegel als warme vrijwilliger en gedreven deelnemer van het foto atelier. Onze oprechte deelneming voor familie en vrienden. Goede moed de komende tijd x team De Waterspiegel
Naam: Rita Roger
Dag Marc
Zo plots we gaan je missen op de bijeenkomst
Van het foto atelier en ook op de uitstapjes
Je was altijd lief gezelschap dank voor de mooie
Momenten
Naam: Donald en Monique
Heel pijnlijk nieuws vernomen dat Marc die altijd bij onze groep (Bytes) was wanneer we ergens een bezoek brachten overleden is.
Met deze wlllen we de familie steunen in hun verdriet.
Wij zullen nog dikwijls aan Marc denken!
Naam: Chris Van Damme
Beste Marc,
We hebben je maar kort gekend op enkele reizen met De Waterspiegel maar je hebt er in onze herinneringen een mooie vaste plek aan overgehouden. We gaan jouw goedlachse kameraadschap missen.
Chris en Jet
Naam: Hugo Van Bavel en Magda Swaenen
Marc, wij zagen elkaar enkel op de reizen die Myriam organiseert. Vanaf de eerste keer, dat wij als Antwerpenaars met het gezelschap meereisden hadden wij een aangenaam contact met jou en de keren dat wij samen met jou een vrije lunch gebruikten zullen ons steeds bijblijven. Wij gaan je missen wanneer de reis naar Schotland van 2020 hopelijk dit jaar doorgaat.
Naam: Dini Verbeke
Dag Marc
Wat hadden wij nog graag wat "vertellingskes" gehoord van jou. Dinsdagvoormiddag, het dorpsparlement, jouw plekje op de hoek van de tafel naast jouw buur Eddy. Dit plekje blijft nu leeg, maar de mooie herinneringen aan jou zullen wij niet vergeten. We zullen je missen.
Dini en Roger
Naam: Nicq en Nadine Vander Cruyssen- Provost
onze oprechte deelneming en sterkte aan familie en vrienden
Marc was vaak onze metgezel op de reizen van het Avf
de mooie foto's die hij maakte zullen een blijvende herinnering zijn aan een
mooie vriendschap
Naam: Geneviève Vanpoucke
Wanneer straks de lente komt zullen de bloemen net zo bloeien
en de bomen zullen niet minder groen zijn dan het vorig voorjaar

Maar Marc
Wij zullen je missen.

Gust en Veva
Naam: Geneviève Vanpoucke
Wanneer straks de lente komt zullen de bloemen net zo bloeien
en de bomen zullen niet minder groen zijn dan het vorig voorjaar

Maar Marc
Wij zullen je missen.

Gust en Veva
Naam: Caroline Tijtgat
Dag Marc, ik heb je kort gekend tijdens de reizen met Myriam en Frank.
Je was een warme, levenslustige man, een uitstekend fotograaf.
Het zal raar zijn, de reizen zonder jou, we zullen je missen.
Veel sterkte aan de familie in de moeilijke tijden.
Caroline
Naam: Van de Veire Alex en Benigna
Buurman, al kenden we elkaar niet persoonlijk in het passeren werd er gecommuniceerd via een vriendelijke knik......
Je foto’s zijn getuige van je interesses en dingen die je nauw aan het hart lagen. Jammer dat we je niet beter gekend hebben.
Alex en Benigna
Naam: Alberic De Wispelaere
Ons oprechte deelneming bij het overlijden van , Marc , jullie broer, familielid en vriend .
Marc zo onverwacht dat je bent heengaan, mijn goede vriend, we waren elkaar een beetje uit het oog verloren de laatste tijd maar toch af en toe hoorden af zagen we mekaar eens , ik zal je me altijd blijven herinneren als een steeds vriendelijke en goede jeugdvriend .
Veel sterkte in deze in deze droevige periode,
Graag een gedenkprentje aub
Alberic en Francinne De Wispelaere Van Bockstal
Zomerlaan 27
9930 Lievegem
Naam: Buysse Frank Patricia Van Damme
Beste Marc
Ook voor ons was het bericht van uw plots overlijden vol ongeloof. Gelukkig hadden wij de eer met u enkele malen op reis te gaan. Ik had ook het geluk met u samen in de fotografiebijeenkomst elke maand samen te beleven. Ik kon u als vrijwilliger op dinsdag u uw koffie serveren en nog zoveel meer. Ik weet eigenlijk niet wat te schrijven, het is zo droevig. Waar u naar toe bent, beste Marc het ga u goed. Innige deelnemening
Naam: Marius, Eva, Kasper De Bruyne en Stijn Soetaert
Onze oprechte deelneming bij het plotse overlijden van Marc. We kennen hem sinds ons geboorte en zagen hem regelmatig bij ma. We zullen hem missen.
Naam: Jos en Dorine Casteleyn-Degrieck
Innige deelneming van Jos en Dorine
Naam: Danny en Mieke De Schoenmaeker - De Bruyne
Beste familie en vrienden van Marc, " overlijden kent geen woorden enkel een gevoel", we zijn in gedachten bij jullie met alle verdriet om het afscheid van Marc
" alles en iedereen heeft zijn tijd" is een wetmatigheid waaraan niemand ontsnapt.
We kunnen enkel oefenen om mensen van rondom ons " bij te houden" door hen een plaats te geven in ons hart. Veel sterkte
Naam: Dirk Calsyn
Zo onwaarschijnlijk dit te lezen. T Mollekot is een figuur kwijt. Ik leerde je kennen in Idee onder de watertoren. Je was een specialleke, een denker, een doener, een babbelaar, nen groenen. Kortom nen toffe pee... salu
Naam: Liesbeth en Gies
Lieve Marc,
Het bericht van je overlijden deed ons schrikken. We waren mekaar wat uit het oog verloren maar er was nog zo veel te vertellen. Ik leerde je kennen als toffe jongen die naar me zwaaide vanuit zijn kever. Later brachten we samen uren door in de Idee, 't Kabouterken en 't Oud Liefken. We hebben uren gebabbeld en gelachen en ik koester deze vele mooie momenten.Het gaat je goed op je laatste reis !
veel sterkte aan de familie.
Naam: Lieve Van Nieuwenhuyse
Oprechte deelneming voor de familie.
Een broer verliezen, en dan nog zo vroeg, doet pijn. Mogen alle mooie herinneringen een steun zijn op de moeilijke momenten.
Naam: raymond en nadine betsens-haers
onze oprechte deelneming bij dit veel te vroege overlijden.
Veel sterkte in moeilijke dagen
Naam: Pia Neyt
Zo onwezenlijk dat we Marc al moeten leren missen, het gaat moeilijk zijn.
Marc, de trouwe kameraad, die met raad en nog meer met daad het verschil wist te maken. Die contact hield over duizenden kilometers en vele maanden heen, de grote en kleine nieuwtjes meedeelde, die zijn liefde voor muziek, fotografie en zoveel meer wist over te brengen....
We verliezen veel te vroeg een lieve, warme vriend.
Veel sterkte aan de familie.
Naam: Steven De Maertelaere - Byl
Onze oprechte deelneming bij het plotse overlijden van Marc.
Veel sterkte in deze moeilijke dagen

Steven, Cindy, Maxim en Mattis De Maertelaere - Byl
Mollekot 54
9988 Watervliet
Naam: Isabelle Roskin
We zullen je herinneren als een sympathieke, goedlachse, lieve man op kerstavond met de familie en je fototoestel altijd in aanslag. Flits ... flits ... Je zal voor altijd in onze herinneringen blijven.
Het ga je goed !
Naam: Danitza en Bernard Schrooyen-Zamurovic
Aan de familie van Marc,

Het onverwachte overlijden van Marc heeft ons diep bedroefd.
Marc was niet enkel een zeer geprezen collega, ook was hij het cement van onze dienst en ieders vriend.
Binnen mijn gezin is het nieuws van zijn overlijden hard aangekomen omdat wij Marc liefhadden, omwille van zijn vriendelijkheid, zijn tolerantie en zijn wil anderen onbeperkt te helpen.

Wij leven met u mee en wensen u veel kracht en sterkte toe.

De familie Schrooyen,
Danitza Zamurovic

Naam: Carlos en Martine Schoutteet De Baets
Een dierbaar iemand
Zo plotseling kwijt
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
Naam: Dorine & Ria Pletinck - De Temmerman
Lieve Marc,

We hebben jou leren kennen op reis, u was een aangename en joviale reismakker en een toegewijde fotograaf. Samen met Dorine zaten we meerdere keren samen aan tafel en genoten we van het etentje, het drankje en de gezellige babbel. Bedankt voor deze deugddoende momenten, we gaan u missen, maar …. niemand verdwijnt als men de mooie herinneringen koestert.
Veel sterkte en kracht toegewenst aan de familie.

Plaats uw condoleance: