Uitvaartcentrum Eeklo

Bij het afscheid nemen van een dierbare willen we alle zorg bieden die nodig is. In ons vernieuwd uitvaartcentrum kan u terecht met al uw wensen en vragen. We gaan mee met onze tijd en vernieuwen in de wereld van uitvaarten, zonder ook de tradities te vergeten.

Uitvaartwinkel & Funerarium in Eeklo

In ons hoofdkantoor in Eeklo vindt het merendeel van onze activiteiten plaats. Heel wat van het proces gebeurt achter de schermen. We maken gebruik van de nieuwste programma's en technieken om uw drukwerk, documentatie, fotoreportages, en opnames professioneel vorm te geven.

In Eeklo vindt u ook
het 'Meditorium Lemée'

Hier kunnen we uitvaarten verzorgen voor ongeveer 100 personen. Er is ruimte voor diverse media, zoals foto's, film, (live)muziek, opnames van de plechtigheid en zelfs livestreams - indien gewenst uiteraard.

Recent gerenoveerd funerarium

Wilt u uw dierbare bezoeken voor de dienst? Dat is mogelijk bij ons. In het gerenoveerde funerarium van Uitvaart Smet krijgt elke overledene een eigen gepersonaliseerde kamer. Deze rouwkamer is voorzien van een aparte ingang. Zo kunt u in alle privacy uw emoties uiten, zowel binnen als in de tuin. In dit funerarium hebben we ook de mogelijkheid om op de dag van de uitvaart in het familiesalon samen te komen met uw gezin en andere dierbaren.

Verscheidene huiselijke, individuele rouwkamers

Ons funerarium is warm en sfeervol ingericht, en er zijn meerdere individuele rouwkamers met elk een unieke invulling. Hier kan er in alle rust en op een serene en persoonlijke manier afscheid genomen worden van uw dierbare.

Het familiesalon

In het familiesalon kunt u voor of na een bezoek nog even bezinnen en napraten. In deze ruimte kan u ook voor de dienst samenkomen met uw naaste familie, om nog wat privacy en rust te ervaren voordat de uitvaart plaatsvindt in ons Meditorium Lemée.

Parking

Voor familie en bezoekers van het funerarium in Eeklo stellen wij een private parking ter beschikking.

Gepersonaliseerde rouwkamer

Het personaliseren van de rouwkamer is een van de mogelijkheden die wij bieden. Gedurende het verblijf krijgt de overledene een eigen, persoonlijke rouwkamer. Dit geeft u, uw familie en uw dierbare de nodige privacy en ruimte om te bezinnen. Zo kan u afscheid nemen op uw eigen tempo.

Uitvaartwinkel Eeklo

In onze winkel vindt u een ruim assortiment urnen, sieraden, ashouders en meer. Vindt u hier niet meteen uw gading, dan kunnen er nog veel alternatieven besteld worden. U hebt bij ons een ruime keuze uit zowel verse bloemen als bloemen in kunststof.

Wilt u een uitvaart vrijblijvend bespreken met ons? Maak een afspraak. We overlopen graag alle mogelijkheden met u en luisteren naar uw wensen.

Neem snel contact op