NIEUW!!! Ga nu naar Spotify of Apple Podcasts en abonneer je op de 'Uitvaartunie Vlaanderen Podcast'! 🎙️ Mis deze unieke kans niet.

x

Grafmonumenten
& grafwerk

Bij Smet Uitvaart streven we naar een optimale dienstverlening en totale uitvaartzorg. Ook voor de keuze van een grafmonument kan u op ons rekenen. Dankzij onze expertise in verkoop, bewerking en import van natuursteen, helpen we u bij het selecteren van een passend monument. Veel van de monumenten die wij leveren, zijn gebaseerd op eigen designs. We bieden u de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren of samen met ons op zoek te gaan naar een bestaand design dat aansluit bij uw wensen.

Een complete dienstverlening

Onze medewerkers zorgen voor alle elementen van het grafmonument, zoals belettering, foto's in keramiek en kristal, lantaarns, en meer. Smet Uitvaart werkt samen met een professionele, toonaangevende groothandel die beschikt over eigen productieruimtes, geavanceerde machines en uiterst bekwame medewerkers.

Eigen plaatsingsdienst

Het feit dat we onze eigen plaatsingsdienst hebben is een groot voordeel voor u. Het biedt gemoedsrust dat u op ons ervaren team kan rekenen voor een correcte afwerking. U kan erop vertrouwen dat wij u gedurende het hele proces, van A tot Z, zullen bijstaan - met oog voor detail en respect voor uw dierbare.

Realisatie van specifieke wensen

Een verkennend gesprek en het opvragen van een offerte kan geheel vrijblijvend bij ons, na afspraak. Tijdens deze eerste afspraak overlopen we de mogelijkheden met u. We bekijken samen hoe we uw dierbare een uitvaart kunnen bieden die voldoet aan al uw specifieke wensen.

Plan een afspraak