Condoleanceregister

« terug
Op 05/06/2021 nemen wij afscheid van:

Maria Van Raemdonck

Echtgenote van De heer Marc Heynen. - Geboren te Antwerpen op 21 april 1947 en overleden, in het AZ Sint-Lucas, te Gent op 27 mei 2021. - We nemen in familiekring afscheid, rondom de asurne van Maria, in Meditorium Lemée Eeklo. Nadien zal haar as verstrooid worden op de stedelijke begraafplaats van Eeklo. - Omwille van de huidige omstandigheden is het helaas nog steeds niet mogelijk om u persoonlijk uit te nodigen.

Condoleances

Naam: Marcel en Maria De Graef-Buytaert
Marc
onze innige deelneming
vandaag een bericht als een donderslag bij heldere hemel, in de meer dan 20 jaar samenwerking met Maria waar zij altijd correct en immer goedgezind was, wij zullen haar enorm missen.
zij was een fantastische collega
heel veel sterkte.
Naam: Krystle Szikszai
Beste familie, onze innige deelneming met jullie verlies. Mariake - zoals wij ze kenden - was een collega van mijn papa ten tijde van GTE ATEA, lang geleden dus. Mijn ouders hadden destijds een buitenverblijf in Vorselaar, waar Mariake vaak te gast was. Ik herinner mij haar als een zacht, goedlachs en innemend iemand ; de jaren gaan voorbij maar onze familie heeft vele goede en leuke herinneringen aan haar. Veel sterkte en beste groeten van de familie Szikszai uit Berchem.

Plaats uw condoleance: