Condoleanceregister

« terug
Op 18/08/2021 nemen wij afscheid van:

Frank Bral

Zoon van Marcel(+) en Mariette(+) Bral-Vermeire. - Geboren te Assenede op 24 november 1957 en overleden thuis te Ertvelde op 11 augustus 2021. - “Er is gelegenheid om Frank te begroeten en persoonlijk afscheid te nemen in het funerarium van Smet Uitvaart, Heilige Geeststraat 1 te Ertvelde. Op DINSDAG 17 AUGUSTUS 2021 van 17.00 tot 18.30 uur.” - De familie neemt in besloten kring afscheid tijdens het herdenkingsmoment en na crematie zal zijn urne in het columbarium worden ingezet op de “Begraafplaats Engelenhof” - ENIG BERICHT VAN KENNISGEVING

Condoleances

Naam: Patrick Huyghe
Oprechte deelneming en sterkte vanwege Patrick Huyghe (Schepen Evergem Sociale zaken, Voorzitter BCSD & Voorzitter Zorgbedrijf Meetjesland).

Naam: Anny Vermeire
Oprechte deelneming bij het verlies van uw dierbaar familielid
Naam: Kapsalon Claudine
Onze oprechte deelneming bij het verlies van Frank.
Naam: Christiaan De Wulf & Christel Neerinck
Wij betuigen onze gevoelens van diep medeleven bij dit droevig afscheid van Frank. Wij hebben mooie herinneringen aan onze samenkomsten in get lokaal dienstencentrum Zonneheem waar Frank lesgever was. Christel kende hem ook als collega aan het PCVO Meetjesland - Perspectief. Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze droevige dagen.

Plaats uw condoleance: