Condoleanceregister

« terug
Op 29/10/2021 nemen wij afscheid van:

Juliaan Claeys

Echtgenoot van Mevrouw Norma Lameire. - Geboren te Ursel op 7 januari 1934 en er overleden op 24 oktober 2021. - Wij nemen in besloten kring van hem afscheid in “Meditorium Lemée” waarna de urne naar zijn laatste rustplaats op het kerkhof van URSEL word gebracht. - Dank voor alle goede zorgen aan de huisarts Dr. Bruno Vandaele en alle verzorgenden en medewerkers van het WZC Onderdale-Ursel.

Condoleances

Naam: Johan Detandt & Tania Bockaert
Onze oprechte deelneming bij het verlies van uw vader, schoonvader, grootvader. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd van afscheid nemen en rouwen. Hopelijk kunnen de vele herinneringen jullie troost bieden!
Naam: Benoit en Bea Verstraete-Penny
Onze oprechte deelneming
Benoit, Bea en kinderen
Naam: Davy en Vanessa Versichel - De Steur
Onze oprechte deelneming

Davy, Vanessa en Wout
Naam: Van parys-neyrinck august en Liliane
Onze deelneming
Naam: els van de steene
Innige deelneming,veel sterkte.

Bart,Els en Yara
Naam: thierry de smet
Onze oprechte deelneming bij het verlies van uw vader, schoonvader, grootvader. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd van afscheid nemen.
Thierry,Sandra en Jaro.
Naam: Monique Schelstraete
Oprechte deelneming.
Veel sterkte
Naam: Anke Van Opstaele
Onze innige deelneming bij het verwerken van dit grote verlies. Wij zullen ‘nonkel Julien’ altijd herinneren door de spontane bezoekjes bij pepe, met een sigaretje in zijn ene hand en zijn fiets aan de andere. Om te kijken naar de vogels, de lochting te bespreken of gewoon voor een babbeltje.

Veel sterkte.
Anke en Tjörven van Opstaele
Naam: Marcel Piers
Een innige deelneming.
Veel sterkte.

Plaats uw condoleance: