Condoleanceregister

« terug
Op 17/12/2021 nemen wij afscheid van:

Henriette De Smet

Geboren te Maldegem op 9 november 1928 en overleden te Eeklo op 10 december 2021. - De plechtige uitvaartliturgie rondom de asurn zal plaatsvinden in de kapel van het WZC Sint-Elisabeth te Eeko op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021. Nadien volgt de asverspreiding op de strooiweide van de stedelijke begraafplaats. - DIT BERICHT ALS ENIGE KENNISGEVING.

Condoleances

Naam: Van STEENKISTE
Zoals gewoonlijk kwam ik iedere maand eens op bezoek.....heb Henriëtte de laatste keer gezien op haar verjaardag.
Ik poetste bij haar ( seviceflats )
Ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen.
Ik wens de kleine familie mijn oprechte deelneming

Van Steenkiste Conny
Naam: De Roo
Dag Henriëtte, zonder iets te zeggen ging je heen. Erger, niemand zegde ons iets. Dan waren wij beslist aanwezig geweest. Jarenlang hebben wij (uzelf, vader en ik zijn begeleider) genoten van elkaars aanwezigheid, de lekkere koffie die u maakte en de telefoongesprekken. Zo kon de info van u en vader uitgewisseld worden. Vader en u zijn beiden van Maldegem, ongeveer dezelfde leeftijd en uit omzeggens “hetzelfde” gehucht, begreep ik. Het was een genot jullie Maldegems te horen praten. Na een moeilijke periode kwam u terecht in het RVT. Nog moeilijker was afscheid nemen van je flatje – dank aan Conny voor het onderhoud – en het niet graag zijn in het RVT. Jammer dat je jaardag in mineur verliep (garnaal kroketten moesten het zijn enz…), naar de létter uitgevoerd. Blij dat je je zoon nog gesproken hebt. Geen sinecure, maar wél gelukt. Blij dat u uw wilsbeschikking nog hebt kunnen maken en gerust bent. Vader en ik zijn blij, net zoals Conny, dat we je gekend hebben. Het was méér dan dat ! Rust nu zacht want dat is wat je zo graag wilde. Vergeten doen we je niet, … eerder : we missen je !
Naam: Denise en Willy De Fleurquin-Saelens
Lieve Henriëtte, je overlijden heeft ons erg aangegrepen. We troosten ons met de heel mooie herinneringen aan jou , onze buurvrouw van de Geitstraat, de vriendin van onze moeder, steeds optimistisch en realistisch, ook op de moeilijke momenten in je leven. Het was zwaar geworden, je had veel pijn en verdriet. Je bent voor ons een zeer bijzondere, warme vrouw die we niet zullen vergeten. Rust nu maar uit ,lieve Henriëtte
Willy en Denise en familie

Plaats uw condoleance: