NIEUW!!! Ga nu naar Spotify of Apple Podcasts en abonneer je op de 'Uitvaartunie Vlaanderen Podcast'! 🎙️ Mis deze unieke kans niet.

x

Het afscheid van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis

Het verlies van iemand waar u van houdt is niet alleen zwaar op emotioneel vlak, er komen ook heel wat praktische zaken bij kijken. Wij hebben oog voor beide aspecten, omdat we maar al te goed begrijpen hoeveel gewicht er op uw schouders rust.

Onze aanpak

Al sinds 1965 verzorgen we begrafenissen en crematies. Mensen kiezen voor Smet Uitvaart omwille van onze ervaring. Ze waarderen ons voor onze menselijke en persoonlijke aanpak. We hebben een hedendaagse, moderne manier van werken, maar blijven trouw aan onze authentieke waarden. Mee zijn met onze tijd is natuurlijk belangrijk, maar we vergeten nooit wat écht telt: een oprechte, warme en menselijke benadering.

Zorgvuldige begeleiding

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u, creëren ruimte voor overleg zodat u weloverwogen keuzes kan maken. Dat draagt bij aan rust en tevredenheid. Onze medewerkers gaan altijd zorgvuldig en respectvol met u om. We luisteren steeds aandachtig en hebben oog voor detail. We willen dat elke uitvaart uiterst persoonlijk en helemaal op maat is, zodat we uw dierbare een eervol en passend afscheid kunnen geven.

Wij voldoen aan uw wensen & noden

Hopelijk creëert dit moment van afscheid vervolgens wat gemoedsrust en structuur in uw leven. Want een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van verdriet en gemis. Wij horen graag van u over onze service.

Een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van verdriet en gemis

Onze diensten

Een dierbaar persoon vergeet je nooit, daarom nemen we niet enkel samen afscheid maar vieren ook hun mooie levensloop. Contacteer ons gerust indien u graag meer informatie wilt in verband met onze mogelijkheden voor ceremonies.

Flower

Thierry Smet: Bezieler van Smet Uitvaart

Van vader op zoon

Thierry nam in 1994 het roer over van Smet Uitvaart, opgericht door zijn vader Robert. Onder zijn leiding groeide het familiebedrijf uit tot een toonaangevende uitvaartdienst.

Breder engagement

Thierry is actief binnen lokale economische raden en Uitvaartunie Vlaanderen. Hij zet zich in voor de uitvaartsector en zijn lokale gemeenschap.

Zorg en empathie

Opgroeien in het uitvaartwezen leerde Thierry het belang van zorg en empathie. Dit is een traditie die hij voortzet binnen het bedrijf - ondersteund door zijn team medewerkers. 

Funerarium

Ontdek hier ons funerarium en de persoonlijke kamers met elk hun eigen inrichting en sfeer. Hier krijgt u de mogelijkheid om uw geliefde te bezoeken.

Wagenpark

Doorheen de jaren is Smet Uitvaart pionier geweest in uitvaarttechnieken en -methoden. Zo is ons wagenpark uitgerust met de moderne varianten van de klassieke rouwwagens alsook een prachtige oldtimer. 

Met ook steeds veranderende trends blijven wij innoveren, met in de toekomst meer dan een rouwwagen zoals iedereen hem kent.

De geschiedenis van Smet Uitvaart

Na meer dan 50 jaar begrafenissen regelen, heeft Smet Uitvaart de evolutie van de sector vanop de eerste rij zien gebeuren. Zie hier onder meer over de rijkelijk gevulde geschiedenis van het bedrijf.

Families vertellen
over onze service

Wij horen graag over uw ervaring bij Smet Uitvaart

Heeft u enig mening of bericht dat u ons graag laat weten? Schrijf ons gerust een bericht over onze service.

Het is niet makkelijk om aan alles te denken en bij te houden

Om u bij te staan kunt u hier bekijken wat te doen bij een overlijden of wat te doen na de dienst, de nazorg weliswaar. Kijk gerust eens bij onze ‘meest gestelde vragen’. Vindt u daar niet waar u naar op zoek was zijn wij zeker ook beschikbaar om u telefonisch of per mail meer uitleg te geven.

4 locaties
in het Meetjesland

Om u snel van dienst te kunnen zijn, hebben we vestigingen op 4 verschillende locaties in het Meetjesland: ons hoofdkantoor in Eeklo, ‘Het Uitvaarthuis’ in Kaprijke, en het uitvaartcentrum in Ertvelde. Hier vindt u hoe u ons snel kan bereiken.