Decor

Carina
Zenner

04/06/1960 - 02/01/2024

Uitvaart: 06/01/2024

Op 06/01/2024 nemen wij afscheid van:

Carina Zenner

Echtgenote van de heer Noël Van Herrewege. - Geboren te Gent op 4 juni 1960 en overleden thuis te Evergem op 2 januari 2024. - De afscheidsplechtigheid rondom de asurne, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in “Meditorium Lemée”, Tieltsesteenweg 26 te EEKLO op ZATERDAG 6 JANUARI 2024 om 13.30 uur. - Mogelijkheid om uw deelneming aan de familie te betuigen, na de viering. - Het was Carina haar wens niet in bezoek te voorzien in het funerarium. Koester de mooie momenten met haar samen in liefdevolle herinnering. - "De urne krijgt thuis bij Noël en Thimon in Belzele een bij zonder plaatsje."

Lees de rouwbetuigingen

Online
rouwbetuigingen

Reeds 32 ingegeven

Jensey Bracke

Lieve Carina, je hebt nu de rust gevonden. Wat was jij toch zo'n sterke vrouw, tot aan het laatste moment heb je gevochten maar het mocht helaas niet zijn. Bedankt voor die fijne momenten en babbels in het schoonheidssalon, je zal gemist worden! De hemel heeft er een prachtige ster bij.

Onze oprechte deelneming en sterkte bij dit verlies.

- Jensey en Sam

Eva Baete

Mijn deelneming bij dit verlies van Carina.
Veel sterkte gewenst in deze hele moeilijke periode voor de familie.
We wisten dat het er zat aan de komen maar het was toch even schrikken. We zullen Carina als collega zeker missen.
Eva (collega Carina ondersteuningsteam)

Rudy Hellemonds

Onze oprechte deelneming en veel sterkte voor de
hele familie.

Patrick Huyghe

Oprechte deelneming en sterkte vanwege Patrick Huyghe ( Gemeenteraadslid Evergem, lid RvB Zorgbedrijf Meetjesland ) .

Tina Van Den Bossche

Zoetje,

Het is nu zo ver, we zagen het aankomen, maar toch blijft het zwaar!
Bedankt voor alle fijne momenten samen, door de foto's kan ik ze nog koesteren.
Onze afspraak eind 2023 om afscheid te nemen hebben we niet kunnen waarmaken.
Hopelijk heb je het niet te zwaar gehad de laatste dagen, dat had je echt niet verdiend.
Het ga je goed, rust zacht en wie weet, tot ...

Veel sterkte aan Noël, Thimon, familie en vrienden.

Tina en JP

Slock Willy - Annie Smalle

Je was een sterke vrouw. Je vriendelijke lach en vooral je empathie met diegenen die je kende zullen ons bijblijven. Veel sterkte aan de familie

Vanessa Cock

Lieve Carina en familie,
We hebben er even geen woorden voor, alleen een klein gebaar van verbondenheid in deze periode en ook daarna. Onze oprechte deelneming. We zullen de goedlachsheid en het grote hart van Carina missen.
Vanessa Cock en Kim Noyen

Willemyns Marc Bouckenooghe Linda

Veel sterkte, Carina je was een leuke vriendin, zusje zei je altijd, ik koester de mooie momenten dat we samen waren op camping, je bent nu een mooie ster aan de hemel, rust daar nu zacht verder, je was een sterke dame, gevochten tot en met tegen de ziekte, je wordt gemist in vele harten veel liefs.....

Pieterjan en Jana

Onze oprechte deelneming. Je bent en was een persoon naar wie we opkeken omwille van je enorme vechtlust, persoonlijkheid en positieve ingesteldheid. Dit blijft ons bij en nemen we dankzij jou mee. Rust zacht, veel sterkte voor Noël en Thimon.

Van den Eynde

Dag Noël , innige deelneming veel sterkte, in gedachte zijn wij bij jullie .

Geert en Tina

Ines Daeninck

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie echtgenote en mama Carina, Noël en Thimon. Zoals haar kende ik er geen 2. Sterk, hard, maar daaronder diep verscholen een peperkoeken hartje. Ze heeft haar 'wijveke' dikwijls opgevangen. We hebben veel goeie en zeer kwade dagen gedeeld, het leven zoals het is ... Ik zal haar dan ook nooit vergeten en dikwijls met een lach en een traan aan jaar denken. Hopelijk vindt ze nu eindelijk rust. Sterkte de komende periode, en weet dat jullie er niet alleen voor staan!

Katrien Fostier- Vander Meeren Lieven

Carina, wat was jij een sterke vrouw. Je hebt lang gevochten maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn . Je was een harde dame. Je wist wat je wou in het leven. Je had veel van je papa.
Ik hoop dat je een mooie ster wordt aan onze hemel en rust vind.
Aan de ganse familie, Noël , Thimon en je lieve mama wens ik van harte veel sterkte toe, dat jullie troost bij elkaar kunnen vinden en Carina verder laten leven in jullie herinnering.
Fostier Katrien- Vander Meeren Lieven
Maxime en Dries

Laat hier uw
rouwbetuiging na