NIEUW!!! Ga nu naar Spotify of Apple Podcasts en abonneer je op de 'Uitvaartunie Vlaanderen Podcast'! 🎙️ Mis deze unieke kans niet.

x
Decor

Godelieve
Maenhout

04/09/1947 - 29/05/2024

Uitvaart: 05/06/2024

Lees de rouwbetuigingen

Online
rouwbetuigingen

Reeds 34 ingegeven

Sabine De Muynck

Etienne en kinderen ,
Onze oprechte deelneming bij het plotse overlijden van je vrouw/ jullie moeder . Moge alle mooie herinneringen aan haar een steun zijn bij dit grote verlies .
Veel sterkte,
Patrick en Sabine Cornelis- De Muynck

Veerle Maegerman

Mijn oprechte deelneming. Zo plots en veel te vroeg. Heel veel sterkte Nonkel Etienne, Steven, David en familie.

Sadia Matthijs

Dit kan ik bijna niet geloven.
Godelieve´ke, we hebben zoveel plezier gemaakt in het ziekenhuis. Ik heb nog een vlindertje van jouw gekregen. En plots ben jij er niet meer.
Hier ben ik echt niet goed van.
Zo jammer.
Heel veel sterkte aan de familie, Godelieve was zo fier op haar kinderen en kleinkinderen.

Ann Van den Driessche

Geachte familie, onze oprechte en innige deelneming in uw diepe rouw. Moge de vele mooie herinneringen jullie samen sterken in deze moeilijke tijd.
Willy en Ann Van den Berghe- Van den Driessche

Corinne Reynaert

Lieve, ik kende jou van bij Elodia. Een paar keren samengezeten op vrijdagnamiddag. Je kon prachtig haken . We zullen je missen .
Corinne

Nathalie Gereels

Beste Etienne, Steven en David

We wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Ik herinner mij Godelieve als een warme en heel lieve vrouw, ... haar plots heengaan zal dan ook een enorme leegte nalaten. Ik wens jullie alle steun, vriendschap en tijd toe om dit verlies te verwerken.

Nathalie, Mattias, Jozefien en Renée

Chris Mercy

Oprechte deelneming in het verlies van Uw dierbare, veel sterkte aan de familie toegewenst .

Donderdag bollers T vijvershof

Gecondoleerd, veel sterkte en steun in deze moeilijke tijd

Annie Gryp

Heel veel sterkte en steun in deze moeilijke tijd

piet vermeire

Beste Etienne,

het voltallige bestuur van de Postzegelclub Eeklo deelt zijn innige deelneming bij het overlijden van Godelieve die een graag gezien persoon was op de clubvergaderingen. Veel sterkte!

Jeroen Vanseveren

Etienne, David, Steven en familie, ik wil jullie heel veel sterkte toewensen met dit enorme verlies van een "lieve" echtgenoot, mama, oma,... Iemand als Lieve verliezen, die alles graag regelde thuis, die altijd voor iedereen klaar stond, die vaak een luisterend oor was, die zichzelf ook vaak weg cijferde voor anderen, zal niet makkelijk zijn. Ik vergeleek haar soms met een moderne manager. Haar ogen blonken, toen ik dat zei en ze wist wat ik bedoelde. Maar ze deed alles met heel veel liefde en plezier voor jullie. Ze was trots op haar gezin en familie en belichte graag de positieve kanten van ieder individu. Ik ben blij Lieve te hebben gekend. Het onverwacht overlijden heeft ook mij erg aangegrepen. Jeroen

Sandra Verwilst

Onze oprechte deelneming bij het onverwachte overlijden van je mama. Heel veel sterkte aan mijn collega Steven, je papa en familie. Koester de mooie herinneringen en vind veel steun bij elkaar. Sandra en Andy, Frédérique en Margot

Laat hier uw
rouwbetuiging na