NIEUW!!! Ga nu naar Spotify of Apple Podcasts en abonneer je op de 'Uitvaartunie Vlaanderen Podcast'! 🎙️ Mis deze unieke kans niet.

x
Decor

Rita
Verhaeghe

04/04/1936 - 08/06/2024

Lees de rouwbetuigingen

Online
rouwbetuigingen

Reeds 12 ingegeven

Caroline Verheije

De directie en het personeel van de middelbare school Sint-Franciscus Evergem wensen hun oprecht medeleven te betuigen aan de familie bij het overlijden van mevrouw Rita Verhaeghe - oud leerkracht van onze school.

Christine Moeraert

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van onze wiskundelerares “juffrouw Verhaeghe”. Lang geleden, ik word zelf 75!

Lut Busselaers

Innige deelneming bij het overlijden van Rita, mijn voormalige buurvrouw en collega van mijn overleden echtgenoot Johan.

Dominiek en Lut Declercq-Caekebeke

onze oprechte deelneming bij het overlijden van Rita. Zij was een leergierig mens en zeer intelligent. We voelen mee in jullie rouw. Sterkte aan de familie.

Anna De Vos

Wij bieden de familie onze oprechte deelneming aan, en veel sterkte bij dit verlies. Anna en Giselle

Anny Martens

Mijn innig medeleven aan de familie bij het overlijden van Rita. Bij het starten van het Sint- Franciscusinstituut in 1957 was zij 3 jaar lang mijn wiskundelerares. Is mij steeds bijgebleven als goede lerares! Veel sterkte!

Christine Van Kerckvoorde

Ik bied de familie mijn oprechte deelneming aan in de rouw en wens hen veel sterkte in deze moeilijke periode. Ik heb heel goede herinneringen aan de prima goede lerares wiskunde die ze was in Sint Franciscusinstituut Evergem. Vorig jaar bracht ik haar een bezoek in WZC Avondzegen te Eeklo.

Rita De Pauw

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van mevrouw Verhaeghe. Ik heb nog wiskunde gehad van mevrouw in Evergem van 1964 t.e.m. 1967

Laat hier uw
rouwbetuiging na