Decor

Roger
Joos

13/01/1928 - 29/01/2024

Uitvaart: 06/02/2024

Echtgenoot van mevrouw Françine Versluys. - Geboren te Eeklo op 13 januari 1928 en overleden te Waarschoot op 29 januari 2024. - "Erevoorzitter Neos Eeklo" "Ridder in de orde van de Eeclooschen Herbacker" Mogelijkheid tot een laatste groet aan Roger in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Op donderdag, vrijdag en maandag van 15.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur. - De plechtige uitvaartliturgie, waartoe we u vriendelijk uitnodigen, zal plaatsvinden in de Winterkapel van de Sint-Ghislenuskerk te WAARSCHOOT op DINSDAG 6 FEBRUARI 2024 om 11.00 uur. - Nadien volgt de crematie en inzet in de urnekelder op de stedelijke begraafplaats van Eeklo.

Lees de rouwbetuigingen

Online
rouwbetuigingen

Reeds 25 ingegeven

claudine Smessaert

Onze christelijke deelneming bij het overlijden van jullie pa schoonpa en grootvader .Sorry een beetje laat maar toch welgemeend .Roger was een aangename persoon maar hardwerkende mensen die achter hun zaak stonden .Nog dikwijls gelachen in de winkel ! Altijd goed gezind .
Eveneens zijn echtgenote Francine is een heel toffe vrouw ,ze vulden elkaar goed aan in de winkel .Hoe fijn was dit niet die vele jaren tezamen tezamen werken .Het is een persoon die jullie nooit mogen vergeten .Hou moed om het verlies te dragen .

JULIEN MAEBE

Geachte familie van Roger Joos. Ik kende Roger Joos niet, maar als ik mag afgaan op het imago van zijn zoon Luc, dan mag ik 100% besluiten dat Roger " Ne schone mens was. Zijn naam en daden staan geschreven in Gods hand.
Moge hem nu de eeuwige rust geschonken worden. Wij delen in uw rouw.
Greet &Julien MAEBE-BECKERS;

William Minnaert

Geachte familie,

Zowel namens mezelf als namens de Raad Van Bestuur van de Vlaamse Vereniging voor Dorpsbelangen, bied ik mijn innige deelneming aan bij het overlijden van jullie vader en schoonvader. Moge hij rust vinden daar waar niemand van wederkeert

William Minnaert
Voorzitter
Vlaamse Vereniging voor Dorpsbelangen

Fatma Cosar

Mijn inninge deelneming en heel veel sterkte aan de familie.

Claeys Rosita- De vuysdere Franky

Wij betuigen ons innig medeleven, aan Francine en de ganse familie. Roger was onze goede gebuur in de koning Albertstraat.
Wees getroost door de vele mooie herinneringen die je zult bewaren en koesteren.

NEOS EEKLO

Mevrouw Joos en familie,
Wij bieden U allen onze innige deelneming aan bij het overlijden van uw echtgenoot, vader en grootvader. Moge mooie herinneringen jullie sterken in het verdriet.
Het Bestuur Neos Eeklo en zijn leden

Ward en Marijke Rosius-Verbiest

Altijd iemands vader, altijd iemands kind.
Willem Vermandere zong al zoveel.
Alle ruste en vrede voor zijn familie.

Ward en Marijke

Odette Van Hamme

Familie Joos ,
Bied U mijn oprechte deelname aan in de leed en rouw
die U treft bij het heengaan van je man ,pa en opa Roger ,
steun elkander om te rouwen ,haal kracht uit de
vele herinneringen die Roger achterlaat ...

Daniël en Martine - Van Hoecke Vieren

Francine, Luc en Christine,

Dat alle woorden van troost een bron van kracht mogen zijn.

Oprechte deelneming,

Daniël en Martine

Marleen Matthijs

Aan de familie Joos.Namens mijn pa Willy en Marleen,wensen wij jullie veel sterkte bij het overlijden van Roger.Wij waren gebuurtjes en mijn pa en ma genoten van hun uitstapjes samen en de kaart momenten.
Veel sterkte aan Francine.

Ludwine& Stefaan Sap-Janssens

Onze oprechte deelneming bij het heengaan van jullie pa en opa
Veel sterkte gewenst
Ludwine en Stefaan

Baute Marc en De Schuyter Marianne

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie dierbaar familielid veel sterkte in deze moeilijke periode aan de familie

Laat hier uw
rouwbetuiging na