Decor

Ruth
Van Wassenhove

05/08/1976 - 09/01/2024

Uitvaart: 20/01/2024

Mama van Amber en Xander - Dochter van Edgard en Laurine Van Wassenhove- Lehoucq. - Geboren te Eeklo op 5 augustus 1976 en overleden thuis te Watervliet op 9 januari 2024. - De afscheidsplechtigheid rondom de asurne, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in “Meditorium Lemée”, Tieltsesteenweg 28 te EEKLO op ZATERDAG 20 JANUARI 2024 om 11.00 uur. - Mogelijkheid om uw deelneming aan de familie te betuigen, na de viering. - Nadien volgt de bijzetting van de asurne op de begraafplaats van Eeklo. - "Er is geen begroeting voorzien in het funerarium, maar herinner Ruth zoals ze was toen zij nog alles kon." Dit melden u met droefheid: Edgard en Laurine Van Wassenhove-Lehoucq Haar ouders Amber Vercauteren Haar 17-jarige dochter Xander Vercauteren Haar 16-jarige zoon

Lees de rouwbetuigingen

Online
rouwbetuigingen

Reeds 15 ingegeven

Ann Van den Driessche

Geachte familie, beste Edgard,Laurine,Amber en Xander, onze oprechte en innige deelneming in uw diepe rouw. Moge alle mooie herinneringen jullie samen sterken in deze moeilijke tijd. Wegens omstandigheden kan in niet aanwezig zijn op de uitvaartdienst. Gelieve mij te verontschuldigen. Veel sterkte. Willy en Ann Van den Berghe-Van den Driessche

Van Maele Johan

Mijn oprechte deelneming.

Daniel en Veerle Dias - Van Puyvelde

Wij bieden de familie ons oprecht medeleven aan bij het overlijden van Ruth .

Eddy ROETS Beukenhof 15 9980 St-Laureins

Postbode op rust ( watervliet )
Eregemeenteraadslid

Mijn oprechte deelneming

Katleen Van Landschoot

Ze was een van mijn beste vriendinnen in Ten Doorn. We deelden nota's als we weer eens aan het giechelen waren. We babbelden honderduit. Een intelligente jonge vrouw. Mooie krullen. Vol ambitie. We verhuisden. Het contact verwaterde - vooral omdat ik haar adres kwijt was. Ik bleef wel aan haar denken. En nu, op mijn verjaardag, hoor ik dat Ruth er niet meer is.
Zo oneerlijk allemaal. Heel veel sterkte.
Heel veel

vanhoucke van den bossche

Mijn oprechte deelneming

Odette Van Hamme

Wens jullie kracht en sterkte om te rouwen voor Ruth je mama en dochter ,
mijn Oprechte Deelname in die rouw die jullie treft ...

Frank De Lange-Ann Daelemans

Onze oprechte innige deelneming. Heel veel sterkte in deze moeilijke, droevige periode.

Jean-Paul De Backer

Ons diep medeleven met het overlijden van Ruth
Jean-Paul en Lia en familie
De Backer Stevens

Catharina verstraete.

Oprechte deelneming in de rouw. Sterkte.

Gemeentebestuur Sint-Laureins

Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.

Frédéric De Jaeger en Petra Pauwels en familie

Ik zag net het overlijdensbericht. Oprechte deelneming met het grote en trieste verlies. We wensen jullie heel veel sterkte toe.

Laat hier uw
rouwbetuiging na