Decor

Willy
Braet

08/04/1931 - 01/01/2024

Willy Braet

Echtgenoot van Mevrouw Christianne Lampaert (+12/02/2017). - Geboren te Maldegem op 8 april 1931 en overleden te Kaprijke op 1 januari 2024. - "Erebestuurder Neos" - We nemen in intieme kring afscheid.. De as van Willy zal na crematie verstrooid worden op de begraafplaats van Kaprijke. - DIT BERICHT ALS KENNISGEVING.

Lees de rouwbetuigingen

Online
rouwbetuigingen

Reeds 17 ingegeven

Frank Hamerlinck

Dag Karel en familie,

In deze moeilijke tijd willen wij onze oprechte deelneming betuigen aan de ganse familie. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan Willy, als chauffeur naar de volgende voetbalwedstrijd, langs de zijlijn bij onze matchen, tijdens een occasionele ontmoeting tijdens een bosloop in Lembeke of ter gelegenheid bij een barbecue bij jullie thuis. Zijn positivisme en vriendelijkheid naar andere mensen maakten hem geliefd onder de vrienden; ik heb hem gekend als een levensgenieter pur sang, die volop genoot van een glaasje wijn en goed gezelschap. Mogen deze warme herinneringen troost bieden in deze periode.

Frank en Katrien

ANNIE FRERE

Oprecht medeleven bij het afscheid van uw lieve vader.

Jozef De Kock - Greta Van Belleghem

Beste familie,
Via Ajax-jogging, een sportieve, sociale en leuke bende hebben wij Willy en vele andere mensen leren kennen. En Willy voelde zich er goed bij. Zo is hij ook een van onze vrienden gebleven. Ook als hij niet meer jogde is hij blijven komen naar de après. En dat zegt veel. Tot het niet meer lukte om naar Lembeke te komen. Van dan af zijn wij hem kwijt geraakt.
Wij hebben hem enkele keren een bezoek gebracht in het rusthuis maar de laatste keer moesten wij beseffen dat dit niet veel zin meer had. Hij herkende ons totaal niet meer.
Zo is ons clubje voor de zoveelste keer uitgedund.
Wij zullen hem niet vlug vergeten want Willy zorgde altijd voor een gezellige noot.
Wij nemen innig deel in de rouw die jullie treft.
Greta & Jozef

Paul Goetstouwers

Oprechte blijken van medeleven bij het verlies van je geliefde vader, schoonvader, grootvader...
Fijne herinneringen kunnen het verdriet ongetwijfeld verzachten.
Vanwege Anik en Paul en kinderen.

Eric en Christ Moerman-Steyaert

Beste Caroline en familie,

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw papa. Wij hebben alleen maar goede herinneringen aan Willy en zeker als hij jaarlijks de wijn kwam ophalen. Hij genoot er zo van . Voor mijzelf was er ook nog iets speciaals als we over jullie ma Christianne konden praten die ik goed heb gekend , ze heeft gedurende jaren bij mijn pa gewerkt op de dienst sociale bijdragen in Eeklo.
Veel steun en sterkte in deze moeilijke periode .
Christ en Eric

Claeys Dirk

onze deelneming aan de familie , speciaal aan zijn zuster Diana , als secretaris van de Aalterse seniorenadviesraad betuigen Diana , wij oprecht onze deelname , als vast lid van het dagelijks bestuur vertegenwoordigd voor Neos , veel sterkte hierbij.

lode deklerck

Aan Karel en familie,

Onze oprechte deelneming met overlijden van uw vader Willy.

vanwege Lode en Evelyne

NEOS EEKLO

Het Bestuur en de leden van Neos Eeklo bieden aan de familie hun oprechte deelneming aan bij het overlijden van Dhr Willy Braet

Jules

Oprechte deelneming aan familie en vrienden. Jules Claikens (erevoorzitter Neos Vlaams Brabant)

Vande Neste-Heyde

Ons oprecht medeleven bij het overlijden van uw vader.
Luc en Martine vande Neste-Heyde

Els Merlevede

Beste Caroline en Gerrit,

Onze deelneming bij het overlijden van je (schoon)vader. 92 gevulde jaren voor hem, een lang leven. Vol met dierbare herinneringen voor jullie om op te halen, en om te koesteren wanneer je hem mist.

heel genegen, Els en Erik

Gils Jacqeline

Ik betuig mijn innige medeleven op het ogenblik dat je moet afscheid nemen van uw geliefde vader. Wees getroost door de vele mooie herinneringen die je van hem zult bewaren
Ere-Voorzitter NEOS VZW
Gils Jacqeline

Laat hier uw
rouwbetuiging na